I april 2021 blev Danmarks i øjeblikket dyreste lejlighed sat til salg. Efter 1 måned på markedet er den nu sat ned i pris.

Danmarks dyreste lejlighed - når kun ejerlejligheder, der et udbudt offentligt til salg og står færdigbygget, medregnes - er 291 kvm stor og til salg hos liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen.

Den 291 kvm store lejlighed på Silkegade 19 midt i København ramte markedet tilbage i april 2021 med et prisskilt på 35 millioner kr, der straks placerede hjemmet helt i top på det danske ejerlejlighedsmarked. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

High-end boliger. Konferencen afholdes den 1. marts 2022.

Men her midt i juni lyder prisen for de 3 etager med 4 værelser og 3 tagterrasser på 32,5 milllioner kr.

Ivan Eltoft Nielsen beskriver i salgsmaterialet beskriver lejligheden som gennemrenoveret i international hotelstil på det helt store budget.

Finansiering af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 31. august 2021.

"Tydeligt er det, at den ikke er renoveret af en amatør med følelser og en stor pengepung. Arkitekt og chefdesigner for fornyelsen af Nimb Hotel er manden bag renoveringen", skriver mægleren.

Lejligheden i det inderste af landets pulserende hovestad er på trods af prishakket stadig den dyreste i sin kategori på boligmarkedet med 2,5 millioner kr. ned til den næste på listen:

På Frederiksberg er en næsten 250 kvm stor ejerlejlighed med 6 værelser nemlig til salg for 30 millioner kr., oplyser Boliga.dk.

Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 7. september 2021.

Hvis du er mere til sommerhus og kystliv end storbylejlighed, så er der også millionrabat at hente i øjeblikket på landets dyreste sommerhus.

Den 221 kvm store fritidsbolig, som ligger tæt på vandet i den nordsjællandske ferieby Hornbæk, har nemlig lige fået et nedslag på 2,5 millioner kr. i prisen, så det nu er til salg for 27 millioner kr.

Se Danmarks dyreste lejlighed her.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS