Med indvielsen af COWI Singapore PTE LTD og åbningen af et nyt kontor styrker COWI sin position i Sydøstasien.

COWI har projekteret adskillige vigtige infrastrukturprojekter i Sydøstasien, bl.a. Hong Kong-Zhuhai-Macao-sænketunnelen, den faste forbindelse Busan-Geoje i Sydkorea og Stonecutters Bridge i Hong Kong. Nu styrker den rådgivende ingeniørvirksomhed sin position yderligere ved at åbne et nyt kontor i Singapore.

- Vi har kombineret lokal tilstedeværelse med global viden, hvilket har resulteret i, at vi er blevet tildelt en vigtig rolle på projekter som den kommende ShenZhong-forbindelse i Kina, Karnaphuli-tunnelen i Bangladesh og senest fase 2 af projektet Deep Tunnel Sewerage System i Singapore til en værdi af 10 milliarder dollar (65,5 milliarder kr., red.), fortæller Vince Goh, COWIs regional director i Singapore.

NB! Skolebyggeri vokser markant og i nye former. Konferencen afholdes d. 4. december 2018.

Behov for bæredygtige løsninger
Den stigende urbanisering og behovet for ny infrastruktur er den globale megatrend, der driver COWIs forretning.

I Singapore bor der næsten 6 millioner mennesker inden for et område på blot 720 millioner kvm. Ikke desto mindre bliver byen konstant omtalt som en af de bedste byer i verden at bo i, hovedsageligt på grund af regeringens innovative og proaktive tilgang til byudvikling. Denne filosofi er i tråd med COWIs vision om "at skabe sammenhæng i morgendagens bæredygtige samfund".

Jotham Vizard, senior vice president i Tunnels and underground structures i COWI, ser det som et perfekt match med COWIs kompetencer og vækststrategi.

- Sydøstasien er et stort vækstmarked for COWI. Især Singapore har altid været meget attraktiv for os. Talentfulde lokale ingeniører, landets bæredygtige tilgang til byudvikling og en fremragende placering i forhold til at udgøre en platform for yderligere ekspansion i regionen var alle gunstige forhold, der førte til beslutningen om officielt at etablere et kontor herude, siger Jotham.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder