I samarbejde med finske rådgivere har C.F. Møller Architects vundet opgaven med at foretage en 160.000 kvm stor udvidelse af Tampere Universitetshospital, Finland.

C.F. Møller Architects har vundet projektet med at modernisere Tampere Universitetshospital i samarbejde med et team ledet af den finske byggerådgiver HTJ Ltd.

Projektet vil blive gennemført over en 10-årig periode og starter med udgangspunkt i en ny masterplan, som vil danne grundlag for de kommende faser. Arbejdet forventes at begynde i starten af 2021.

Med dette projekt vil C.F. Møller Architects fortsat anvende og udvide deres særlige evidensbaserede tilgang (også kendt som Healing Architecture) og erfaringer med store hospitalsprojekter til de europæiske markeder.

Femern-byggeriet rundvisning. Den 9. september 2021.

- Vi møder stor interesse for vores sygehusprojekter. Ikke mindst Aarhus Universitetshospital, Akershus Universitetshospital i Oslo og Akut- og Infektionsklinikken i Malmø har banet vejen for store sygehuskonkurrencer i Europa, siger arkitekt og partner Klavs Hyttel.

C. F. Møller Architects er allerede i gang med at opføre et nyt psykiatrisk hospital til Tampere Universitetshospital. Et projekt, der blev vundet i samarbejde med det finske arkitektfirma Aihio Arkkitehdit Oy i 2017.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS