Bæredygtighed har siden begyndelsen været en del af C.F. Møller Architects DNA, og virksomheden har igennem årene løbende arbejdet med at styrke arbejdet med bæredygtighed igennem erfaring, nye innovative løsninger, moderne muligheder og uddannelse af medarbejderne. Nu styrkes den indsats yderligere med ansættelsen af Rob Marsh i en nyoprettet stilling som Head of Sustainability.

C.F. Møller Architects opruster på bæredygtighed og ansætter Rob Marsh i en nyoprettet stilling som Head of Sustainability.

NB! Jylland: Bæredygtig certificering af byggeri og ejendom - DGNB. Kurset afholdes d. 30. november 2017.

- Med ansættelsen af Rob Marsh styrker vi arbejdet med bæredygtighed med en fagligt dygtig og talentfuld chef, der skaber mulighed for at udnytte erfaringer og idéer fra alle vores kontorer og omsætte det til en international bæredygtighedspraksis. Dette vil både være til glæde for vores kunder og samarbejdspartnere og i naturlig forlængelse af vores ambition om at skabe arkitektur og design i menneskeheden og planetens tjeneste for nu at sige det flot, fortæller Klaus Thoustrup, CEO og arkitekt hos C.F. Møller Architects.

NB! Bæredygtigt byggeri og ejendom. Kurset afholdes d. 14. november 2017.

Rob Marsh kommer til C.F. Møller Architects fra en tilsvarende stilling hos Arkitema og har før det blandt andet været ansat som projektleder og seniorforsker ved Statens Byggeforskningsinstitut. Han får kontorplads på kontoret på Holmen i København, men da han dækker alle kontorer vil han også ofte være at se i Stockholm, Aarhus, Oslo, Aalborg og London.

- Jeg glæder mig til sammen med resten af holdet at indfri de ambitioner C.F. Møller Architects har på bæredygtighedsområdet og være med til udvikle på de gode resultater, der allerede er opnået, fortæller Rob Marsh, der havde første dag 7. august 2017.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked