CBRE ansætter erfaren Commercial, Risk & Compliance Director med en fortid hos blandt andet ISS og Berendsen samt Forsvarsministeriets Materiel -og Indkøbsstyrelse.

Anne-Sophie Stokbro er per 1. august 2021 ansat som Commercial, Risk & Compliance Director for CBRE Global Workplace Solution i Danmark og Norge.

- CBRE er en virksomhed i rivende vækst og udvikling, ikke mindst pga. af det nylige opkøb af Intego, og jeg glæder mig meget til at bidrage til denne vækstrejse. Jeg ser frem til at bringe mine kompetencer og erfaringer i spil og sammen med resten af CBRE være med til at udstikke kursen for en positiv fremtid for virksomheden til gavn for både kunder og medarbejdere, udtaler Anne-Sophie Stokbro.

Strategiske partnerskaber. Konferencen afholdes den 11. november 2021.

Anne-Sophie Stokbro kommer med omfattende og relevant erfaring fra stillinger hos ISS og Berendsen, hvor hun blandt andet havde ansvaret for Commercial, Risk & Compliance, Sustainability samt Health and Safety.

Senest har Anne-Sophie Stokbro haft ansvaret for udvikling og implementering af CSR i Forsvarsministeriets Materiel -og Indkøbsstyrelse, som er Statens største indkøbsorganisation. Hun har i øvrigt tidligere i sin karriere været ansvarlig for indsættelse af kampfly, som ”Intercept Controller” i Flyvevåbnet.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse