Casa har høj aktivitet og byggeprojekter over det meste af Danmark. Det sætter store krav til hele organisationen, som løbende skal håndtere stadig større bygningsvolumener og beboergrupper.

Casa bruger MinEjendoms digitale platform til at udarbejde vedligeholdelsesplaner på deres byggesager. I samarbejde med MinEjendom har Casa fundet en løsning til at strømline vedligeholdelsesplaner og samtidig højne informationsniveauet til bygherrer og beboere. Det skal sørge for rettidigt vedligehold.

I MinEjendom udarbejder Casa vedligeholdelsesplaner for ejendomme, de har opført. MinEjendom automatiserer derefter kommunikationen til bygherrer og beboere omkring det løbende vedligehold på ejendommene. Det gør, at alle parter bliver medspillere i, at ejendommene bliver vedligeholdt korrekt.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 6. september 2022.

- Der findes mange FM-systemer til at håndtere drift og vedligehold af bygninger, men fælles for de fleste er, at de er relativt komplicerede. Vi søgte noget mere simpelt og brugervenligt, udtaler Torsten Asklund, der er Kvalitets-, Miljø- og Arbejdsmiljøchef i Casa.

For Casa har det været i fokus at finde en løsning, så ejendommene kan vedligeholdes bedre af dem, der overtager efter overdragelse. Det handler i høj grad om, at bygherrer og beboere får de rette informationer på de rigtige tidspunkter.

- Når Casa har afleveret en ejendom til bygherre, sørger vi for, at beboerne får oprettet sig på appen. Via MinEjendom får beboerne en digital beboermappe og notifikationer med anvisninger, når noget kræver deres aktion,” udtaler Søren Schødt, der er stifter af Schødt og MinEjendom.

Udvikling af nedslidte ejendomme og konvertering til nye formål. Konferencen afholdes den 4. oktober 2022.

Samarbejdet mellem Casa og MinEjendom vidner om en tendens i ejendomsbranchen, hvor Proptech-løsninger i stigende grad vinder frem.

Bag MinEjendom står byggerådgivningsvirksomheden Schødt, der igennem de sidste 10 år har arbejdet målrettet med Proptech. MinEjendom er oprindeligt udviklet til udarbejdelse af Schødts egne vedligeholdelsesplaner, som virksomheden laver over 100 af om året.

MinEjendom har i dag over 1.000 boligforeninger og ejendomsudviklere, der bruger platformen til kommunikation og bygningsvedligehold.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland