Byggemodningen forventes at starte i løbet af foråret. Udlejning af boligerne starter i slutningen af 2021, og de første beboere forventes at kunne flytte ind i sommeren 2022.

Plushusene ved Casa og NREP bliver en del af det nye kvarter i Tårnby, som har fået navnet Tømmerup Parken. Således bygger Casa i totalentreprise det 13.900 kvm store bofælleskab.

Mens Plushusenes første bofællesskab i Hedehusene netop står færdigt, er de næste bofællesskaber på vej i Nivå , Ballerup og nu altså snart i Tårnby.

- Vi er rigtig glade for at kunne imødekomme de mange bofællesskabsinteresserede, som udtrykker begejstring over vores koncept, med endnu en bebyggelse. Plushusenes første bofællesskab i den nye bydel ”NærHeden” i Hedehusene er fuldt udlejet. Vi har længe haft forespørgsler fra interesserede lejere på mulighederne for et bofællesskab netop på Amager, så det bliver godt at komme i gang på den rigtigt fint beliggende grund, siger i Plushusene, Martin Kring.

Kollektive boformer: Bofællesskaber og seniorbofællesskaber. Konferencen afholdes den 26. oktober 2021.

Bofællesskabet i Tømmerup Parken får 155 boliger med 2-5 værelser. De er fordelt på lejligheder i punkthuse på 3 etager, rækkehuse i 1 og 2 plan og generationshuse med 2 boliger i hver – en mindre bolig i stueplan og en 4-værelses familiebolig på 1. og 2. sal. Generationshusene er tiltænkt 2 generationer fra samme familie.

Mellem husene etableres grønne rum og et legeområde samt opholdszoner, orangeri og nyttehaver. Projektet bæredygtigtighedcertificeres, og der kommer fokus på økonomisk og social bæredygtighed i form af deleøkonomi og tætte relationer.

Projektet er tegnet af Årstiderne Arkitekter (Sweco Architects) med SLA som landskabsarkitekt.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS