Carlsberg Byen har udpeget WERK til at stå for udformingen af Franciska Clausens Plads. Målet er at skabe liv mellem bygningerne, som skal rumme kulturelle funktioner og udadvendte aktiviteter i stueetagen.

I forbindelse med udviklingen af Carlsbergs tidligere industriområde til en ny og levende bydel i hjertet af København, er WERK udpeget til at udvikle et koncept som kan intensivere bylivet omkring bydelens centrale og historiske bebyggelser ved Franciska Clausens Plads.

De historiske bygninger skal i fremtiden indeholde større kulturelle funktioner og udadvendte aktiviteter i stueetagen.

- For vores vedkommende er der ingen tvivl om at inde og ude skal tænkes sammen på en ny måde således, at kulturlivet inde i bygningen kan smitte af på bylivet udendørs og vice versa, fortæller Signe Hertzum, partner i WERK.

NB! Højhusbyggeri i København. Konferencen afholdes d. 23. februar 2017.

Pladsens design vil tage sit udgangspunkt i Franciska Clausens billedkunst, hvor de geometriske former, strukturer og mønstre giver inspiration til udformningen af inventar og belægninger. Projektet er netop sat i søen.

Franciska Clausens Plads ligger i den sydlige del af udviklingsområdet og bliver blot én af 25 pladser og byrum i Carlsberg Byen. Hver plads og have udformes forskelligt, så de, der færdes i kvarteret oplever noget nyt i hvert byrum, de træder ind i. Også Carl Jacobsens Have bliver åben for offentligheden.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder