Bygningsstyrelsen har valgt Coor Service Management som leverandør til bølge 2 af Statens Facility Management.

Fra den 1. maj 2022 skal Coor levere de 7 serviceydelser kantine, rengøring, intern service, indvendig vedligehold, udendørsarealer, vagt og sikkerhed samt affaldshåndtering til 55 statslige institutioner i københavnsområdet – herunder departementer. Kontrakten løber i 7 år og har en samlet værdi på lige over 2 milliarder kr.

Bygningsstyrelsen har således tildelt kontrakten på bølge 2 af Statens Facility Management til serviceleverandøren.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 19. januar 2022.

Coor vinder på den højeste kvalitet til den lavest tilbudte pris. Coor præsterer samlet set bedst på serviceydelserne samt på blandt andre delkriterierne "grøn omstilling", "tilfredshedsmålinger" og "kvalitetskontrol".

- Coor er en stærk og meget erfaren spiller på markedet, og når det kommer til for eksempel grøn omstilling, så tænker de hele vejen rundt i servicekæden, fra oprindelse, forarbejdning, produktion og affald. Vi ser frem til sammen med Coor at sætte turbo på den grønne omstilling med fokus på god kvalitet, høj brugertilfredshed og effektivitet, siger direktør i Bygningsstyrelsen Rasmus Brandt Lassen.

Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes den 25. januar 2022.

Sammen med Coor går Bygningsstyrelsen nu i gang med implementeringen af bølge 2 ude hos de statslige institutioner, så alt er klar til driftsstart den 1. maj 2022.

Med bølge 2 stiller Bygningsstyrelsen krav til, at leverandøren fremlægger CO2-regnskab for anvendte fødevarer i kantinerne, 60 procents økologi, svanemærket rengøring og omlægning til ikke-fossildrevet transport. Derudover vil Coor på eget initiativ inden for det første driftsår omlægge alle kantiner i bølge 2 til svanemærke-de kantiner, hvilket vil reducere miljøbelastningen.

Ud over de nye grønne tiltag rummer kontrakten også mulighed for stor fleksibilitet i serviceløsningen. Det betyder, at kontrakten kan håndtere departementernes særlige behov for en høj grad af fleksibilitet i serviceløsningerne som eksempelvis opstilling til pressemøder med kort varsel og forplejning ved forhandlinger uden for normal arbejdstid.

Kalundborg: et vækstcenter for enden af Kattegatforbindelsen. Konferencen afholdes den 27. januar 2022.

Den endelige kontraktindgåelse sker efter udløb af standstill den 23. november 2021.

Udover Coor Service Management var ISS Facility Services og Forenede Service prækvalificeret til at byde op opgaven. Bølge 2 er den anden af i alt 3 udrulningsbølger, der tilsammen udgør Statens Facility Management. Den 3. og sidste bølge forventes sat i drift i 2024.

Fakta om kontrakten


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS