Amager er det mest populære sted at kigge efter ny bolig blandt københavnerne, mens Østerbro og Frederiksberg følger efter på de næste pladser. Men generelt vil folk helst blive boende, hvor de er. Det viser en undersøgelse blandt boligsitet Boligas brugere. 

Folk, der bor i byen, vil helst blive boende i deres nuværende postdistrikt, viser Boligas undersøgelse af hvilke områder, brugerne tilføjer boliger til deres overvågningslister. Undersøgelsen tager udgangspunkt i de 27.000 brugere, der har oprettet sig som brugere på Boliga og samtidig har oplyst deres postnummer.

NB! Esbjerg investerer 24 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 11. oktober 2016.

Tallene viser tydeligt, at langt de fleste byboere holder øje med udbudte boliger i deres eget område, mens nabopostnumrene som udgangspunkt er de næstmest populære.

På Østerbro og Vesterbro orienterer man sig også i nærområdet, men derudover man mest tilbøjelig til at kigge mod Frederiksberg. Det samme gør sig gældende for borgere i Valby og Vanløse, mens frederiksbergere helst vil Valby eller Amager, hvis ikke de skal blive boende på Frederiksberg.

NB! AMAGER: Investerer 30 milliarder i byudvikling på Østkysten. Konferencen afholdes d. 22. juni 2016.

Østerbro er til gengæld næstmest populært blandt folk, der bor i København K, Nørrebro, Amager og København NV. For alle fire bydele er skal man dog fortsat være opmærksom på, at flest indbyggere foretrækker en bolig i samme bydel som deres nuværende.

Den eneste bydel, hvor de boligsøgende indbyggere er mere interesserede i nabobydelen end deres eget område, er København SV.  Her foretrækker flest at holde øje med boliger udbudt til salg på Amager.

NB! Anderledes boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 6. oktober 2016.

Tager man turen over på den anden side af Storebælt, er det især centrum af de store byer, der er populært. Aarhusianerne holder mest øje med boliger i Aarhus C, mens Viby og Aarhus N er henholdsvis nummer 2 og 3 på listen.

Historien er den samme i Odense, hvor centrum lokker flest efterfulgt af Odense SV og Odense M.

Du kan se, hvor alle byboerne foretrækker at flytte hen hos Boliga her.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS