I EU-konkurrence har de almene boligselskaber Sct. Jørgen i Viborg og AL2bolig i Aarhus valgt at indgå en fælles rammeaftale om totalrådgivning i forbindelse med en række nybyggerier.

KAAI med byMunch som landskabsarkitekt er valgt som totalrådgiver på en fælles rammeaftale med boligselskaberne Sct. Jørgen i Viborg og AL2bolig i Aarhus. Rammeaftalen omhandler flere større nybyggerier i Midtjylland, der skal gennemføres i de nærmeste år. Aftalen omfatter alle arkitekt- ingeniør- og landskabsarkitektarbejder.

KAAI med byMunch som landskabsarkitekt opnåede en samlet 1. plads i vurderingen, målt på økonomisk tilbud, tværfaglig organisation, kompetencer og metodebeskrivelse.

NB! Almene boliger i AARHUS 2018 - 2028. Konferencen afholdes d. 6. februar 2018.

- Vi er meget glade for afgørelsen, der anerkender vores store erfaring og kundetilfredshed, opnået ved tilsvarende projekter. Vi vil gøre alt for at leve op til den tillid de 2 boligselskaber viser os, siger projektchef Niels Andersen.

AL2bolig har administration i Tilst ved Aarhus og dækker geografisk et område fra Hadsten i nord til Tranbjerg i syd og fra Hammel i vest til Åbyhøj i øst. Boligorganisationen har siden 1942 opført 4.000 boliger.

Boligselskabet Sct. Jørgen administrerer 5.000 almene familie-, senior- og studieboligeralmene boliger og andelsboligforeninger i Viborg Kommune, Silkeborg Kommune, Favrskov Kommune og Skive Kommune.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder