Den engelskbaserede forvalter af ejendomsfonde, M7 Real Estate, fortsætte med at udvide sin ejendomsportefølje i Odense med opkøbet af 3.300 stort kontorhus på Ove Gjeddes Vej 33-39.

Ejendommen er et af BoligGruppen Erhvervs projekter, som er udviklet de seneste par år. BoligGruppen Erhverv købte ejendommen som en utidssvarende kontorejendom og renoverede og udbyggede den med blandt andet en ny 1. sal, således at den kunne opfylde de nutidige behov som domicil for blandt andet TopDanmark, Niras, Verifone Denmark og CopyCare.

BoligGruppen Erhverv har været med i hele værdikæden fra opkøb af grund eller projektejendom, til at finde lejere, få bygget eller ombygget ejendommen, køre ejendommen i drift og drifte den i en periode, hvor ejendommen beviser sin bæredygtighed, således at den herefter kan viderebringes til en investor. Således overtager M7 Real Estate nu en færdigudviklet kontorejendom.

NB! Due dilligence - Risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 30. maj 2018.

Flere byggerier på vej
Odense udvikler sig i disse år særdeles positivt på erhvervssiden, og det er BoligGruppen Erhverv en del af, påpeger BoligGruppen Erhvervs administrerende direktør, Carsten Skov.

- Ejendommen på Ove Gjeddes Vej er med sin beliggenhed, volumen og målgruppe et projekt, som vi er stolt af, og som passer rigtig fint til vores strategi. Vi vil fortsætte med at skabe lignende cases, siger Carsten Skov.

- Denne case er endnu et bevis på, at der er et stort investorfokus på Odense lige nu, slår han fast.

BoligGruppen Erhverv er allerede i gang med det næste projekt, som er et kontorhus rettet specielt mod IT- og techbrancen. Huset er udviklet i samarbejde med tænketanken Nexus, som BoligGruppen Erhverv har stiftet til formålet.

- Vi mærker, at der er en stigende efterspørgsel efter fællesdomiciler, hvor de enkelte virksomheder tilbydes en række services, som rækker ud over for eksempel kantine. Ligeledes er nøgleordet fleksibilitet, og det er både på skalering af lejemålsstørrelse og på binding af lejemålene, siger Carsten Skov.

i begyndelsen af april 2018 købte M7 Real Estate Damsbovej 12 samt Vissenbjerg og Sivlandvænget 7-15.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder