Den 1. april 2021 tiltræder Jens Kristensen som Chief Legal Officer i Bladt Industries, hvor han samtidig indtræder i Bladts ledergruppe.

Jens Kristensen tiltræder den 1. april 2021 som Chief Legal Officer i entreprenørvirksomheden Bladt Industries, der har fokus på vind og vedvarende energi, olie og gas energi samt infrastruktur.

- Det er vores forventning, at Jens Kristensen med hans juridiske og ledelsesmæssige erfaring kan forstærke vores juridiske afdeling og bidrage til et øget juridisk fokus på vores tenders og kontrakter, siger administrerende direktør i Bladt Industries, Anders Søe-Jensen.

JYLLAND: Broen til Sjælland for 136 milliarder. Konferencen afholdes den 2. september 2021.

Jens Kristensen kommer fra en stilling som Vice President, Projects- and Large Contracts, Corporate Affairs hos NKT Cables Group og har 20 års juridisk erfaring fra blandt andet selskaberne NKT, Alcatel, Vestas og ABB. Han har tillige omfattende erfaring med internationale entreprisekontrakter, både on- og offshore.

- Jeg glæder mig meget til at optimere værdien af den juridiske support både til mine kollegaer internt og eksternt til vores samarbejdspartnere, udtaler Jens Kristensen.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked