Aarhus byråd godkendte den 22. august 2018 Udviklingsplan for Lisbjerg samt Etapeplan for Etape 1. Dermed er udviklingen af Aarhus’ største byudviklingsprojekt skudt i gang. Hør mere på konferencen "Aarhus: De store projekter" den 28. november 2018.

Udviklingen af Lisbjerg løber over de næste 65 år. Den nye bydel vil i fremtiden huse op mod 1 million kvm boliger og 250.000 kvm erhverv.

Det betyder, at der i fremtidens Lisbjerg vil være plads til 25.000 aarhusianere. Den 1. etape af Lisbjerg vil fuldt udbygget indeholde 8.000–10.000 indbyggere samt 305.000 kvm byggeri. Den godkendte udviklingsplan indeholder blandt andet 7 delstrategier for Lisbjerg, herunder krav om et velfungerende byliv, arkitektur af høj kvalitet, bæredygtighed og gode trafikale forhold.

Men hvordan ser den nye udviklingsplan ud? Hvad er mulighederne for det nye byområde, og hvad er den nuværende status og tidshorisont?

Hør mere på konferencen Aarhus: De store projekter den 28. november 2018, hvor Bente Lykke Sørensen, arealudviklingschef i Aarhus Kommune, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning