Juul & Frost Arkitekter har med Rambøll som ingeniør tegnet projektet med 138 boliger, som viderefører udviklingen af nyt boligområde.

Barfoed Group sætter snart gang i byggeriet af et projekt med 138 boliger med henholdsvis 2 og 3 rum. Projektet har ifølge ejendomskoncernen en værdi på 250 millioner kr., og byggeriet forventes klar til indflytning 1. september 2022.

Ejendomskoncernen fortsætter dermed udviklingen af Christians Park på Roesskovsvej i Odense V, hvor 1. etape bestående af 72 boliger blev bygget i 2006. Den kommende udvidelse indeholder også en større offentlig park på mere end 24.000 kvm. Parken vil forbinde Christians Park og Ringparken, som er et andet byggeri med 100 boliger ejet af Barfoed Group.

- Vi er stolte af at være med til at fortsætte udviklingen af hele området, og vi har i arkitekturen ladet os inspirere af nogle de mest eksklusive ejerbolig projekter i København, så vi i byudviklingen i Odense får skabt noget unikt. Det er meget vigtigt for os, at de kommende beboere og naboer mærker bygherrens passion i byggeriet, det sikrer en hurtig udlejning, udtaler koncerndirektør i Barfoed Group, Frederik Barfoed.

- Det er et spændende projekt, fordi vi har mulighed for at bygge kvalitets boliger midt i en bypark og så kun 750 meter fra centrum. Vi adskiller os i dette byggeri fra mange andre byggerier i Odense ved, at vi ud over et højt udstyrsniveau i boligerne, så bygger vi ikke så tæt og har prioriteret store grønne udearealer, uddyber han.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 28. april 2021.

Boligerne bliver mellem fra 60 og 90 kvm store, og alle boliger vil have store altaner og adgang til gratis parkering på ejendommen. Lejepriserne vil ifølge Barfoed Group være betydeligt lavere end andre tilsvarende nyopførte lejeboliger i området, og indflytningen forventes at blive 1. september 2022.

Bebyggelsesprocenten på Christians Park er i henhold til lokalplanen 60 procent. Boligområdet opføres som en ”grøn bydel” med fokus på miljø, og der vil ud over parken blive lavet grønne tage til håndtering af regnvand, solceller på taget og flere andre tiltag.

Boligerne, der henvender sig til alle generationer, vil få direkte adgang til den store park med 2 nye søer.

Barfoed Group er netop nu i gang med at bygge 247 nye ungdoms- og seniorboliger på Munkebjerg Park i Odense M, som forventes klar til indflytning 1. marts 2022.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder