Balder har succes med udlejning af boliger i Høje-Taastrup, og de første 59 boliger i endnu et projekt ventes klar til indflytning i maj 2022.

Fyrkanten udgør i alt 107 boliger, hvoraf de 59 første forventes indflytningsklar den 1. maj 2022. Boligerne varierer i størrelse fra 2-4 værelser fordelt på 60-105 kvm, og har alle egen altan eller terrasse.

Fyrkanten er opført i et samarbejde mellem Balder Danmark, Sjælsø Management, ingeniørerne ABC og arkitekterne Mangor og Nagel.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

- Vi har gjort os umage for at skabe lyse og indbydende hjem, som er indrettet til det liv, vi lever i dag. De funktionelle og varierede planløsninger sikrer, at her er noget for alle aldersgrupper og familiesammensætninger, fortæller Tore Dahl Iversen, projektchef hos Balder Danmark.

Når Fyrkanten byder de første beboere indenfor, bliver det en stor milepæl for den nye bydel Høje Taastrup C, som har været mange år undervejs. Udviklingsplanen omfatter boliger til 4.000 nye beboere og arbejdspladser til 4.000 medarbejdere, og Fyrkanten er blot den første af Balders 2 boligejendomme i bydelen.

Seniorbofællesskaber og seniorboliger. Konferencen afholdes den 28. april 2022.

Snart følger nemlig søsterejendommen Rubinhaven, som ligger 3 byggefelter længere nede af parkstrøget.

- Med vores 2 ejendomme ønsker vi at tiltrække borgere i alle aldre til bydelen, og herved bidrage til udviklingen i området, siger direktør i Balder Danmark, Flemming Joseph Jensen.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 8. februar 2022.

Og Balders engagement i området strækker sig faktisk til hele kommunen. Her har man nemlig 3 ejendomme mere, de færdigopførte Agerhusene på Skjebjerg Allé og Lerholmen i den nye, bæredygtige bydel Nærheden, samt Lynghaven samme sted, hvor de første beboere netop er flyttet ind. Balder har oplevet stor interesse for sine ejendomme i kommunen, der alle er blevet udlejet på kort tid.

LokalBolig står for udlejningen af de 59 lejligheder i Fyrkanten, som forventes at blive certificeret til DGNB Guld.

Fyrkantens udlejningsstart finder sted søndag den 28. november 2021. Der er åbent hus i tidsrummet klokken 13-14, hvor interesserede kan opleve prøveboligen og reservere en bolig.

Om Balder Danmark
Balder Danmark er et datterselskab af det børsnoterede, svenske selskab Fastighets AB Balder. Balder-koncernen er med aktiver per 30. september 2021 for over 160 milliarder kr. ét af de største ejendomsselskaber i Skandinavien.

Koncernen ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England.

I Danmark ejer Balder 2.900 færdigbyggede lejeboliger fordelt på 13 ejendomme, der har beliggenhed i København, Hillerød, Høje Taastrup og Hedehusene. Dertil er der planlagt 2.000 lejligheder i 9 nye ejendomme i Greve, Hedehusene, Høje Taastrup, Helsingør, København og Solrød Strand, som vil stå klar i løbet af de næste par år. Desuden ejer Balder blandt andet Cirkusbygningen samt en række hoteller i indre København, såsom Nobis og Plaza.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter