Sammen med ladeoperatøren Clever har ATP Ejendomme indgået en løbende aftale om at styrke ladeinfrastrukturen på selskabets ejendomme.

ATP Ejendomme har indgået en ny rammeaftale med ladeoperatøren Clever, som skal tilbyde Clevers ladeservices på en stor del af pensionsselskabets ejendomme rundt om i landet.

- Elladestandere er en naturlig tilføjelse til de faciliteter, som vi ønsker at tilbyde vores kunder, og det er Clever med til at levere, fortæller facility-manager i ATP Ejendomme, Rebeka Sofia Bønnelykke.

Opgradering og optimering af ejendomme. Konferencen afholdes den 7. marts 2022.

Både ATP Ejendomme og Clever oplever en stigende efterspørgsel på ladeløsninger til landets arbejdspladser.

- Derfor giver det også rigtig god mening, at vi i fællesskab kan hjælpe danske virksomheder med at accelerere udrulningen af ladeinfrastruktur, så det bliver endnu nemmere at tage elbilen på arbejde, og vi er heldigvis allerede godt i gang med flere spændende projekter, fortæller Clevers direktør, Casper Kirketerp-Møller.

Ejendomsmarkedet i inflationstiden: aktuelle udfordringer for ejendomsmarkedet. Konferencen afholdes den 2. marts 2023.

Det er Clever, der står for alt fra installation til drift og løbende servicering af de ladebokse, der idriftsættes på ATP Ejendommes lokationer, og arbejdet med at udrulle ladeinfrastruktur har været i gang det seneste år, mens mange nye installationer er på vej.

Udover at levere og servicere ladebokse vil Clever også løbende levere energidata til de virksomheder, der lejer sig ind hos ATP Ejendomme, så de kan få fuldt indblik i deres ladenetværk, men også i de data, der bidrager til deres grønne regnskaber. Det betyder, at virksomhederne hele tiden kan følge med i, hvor meget ladestanderne er med til at minimere virksomhedernes samlede CO2-aftryk.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030