Arp-Hansen Hotel Group åbnede det første Wakeup Copenhagen i 2009 som nabo til Tivoli Hotel & Congress Center på havnefronten i København, og det har siden vist sig at være et meget populært og velbesøgt hotel. Nu er endnu et hotel i kæden på vej. Hotellet skal med sine 10 etager stå færdig i sommeren 2018.

Arp-Hansen Hotel Group har købt ejendommen på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge med henblik på at opføre et nyt Wakeup-hotel på 585 værelser. Ejendommen, der tidligere har fungeret som kontorejendom, blev overtaget i slutningen af 2016, og byggetilladelse til at omdanne den til hotel i samarbejde med arkitekt Kim Utzon, er nu modtaget.

I en pressemeddelelse oplyser Dorte Krak, administrerende direktør for Arp-Hansen Hotel Group, at man har haft stor succes med Wakeupkæden.

- Således har mere end 3 millioner gæster boet på Wakeup-hotellerne siden åbningen og hotellet er med sit stærke lavpris-koncept med høj produktkvalitet blevet særdeles vel modtaget af såvel gæster som samarbejdspartnere. Det er derfor et stort ønske om at udvikle konceptet yderligere med endnu et hotel – igen med en central beliggenhed i København, der bliver opfyldt. Bernstorffsgade, der strækker sig fra Tivoli forbi Hovedbanegården og direkte til Københavns Havnefront, er et levende kvarter i udvikling med nye restauranter, parkering og god infrastruktur med både tog, bus og metro, lyder det fra Dorte Krak.

NB! Hotelmarkedets udvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 2. maj 2017.


- Det nye Wakeup i København opføres i samme kvalitet som det kendes fra de øvrige Wakeup-hoteller. Med respekt for Arp-Hansen Hotel Groups filosofi for hoteldrift, er det vores mål også med dette nye hotel, at give såvel gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere et unik hotel på en unik beliggenhed. På 10. etage venter gæsterne en morgenmadsrestaurant udover det sædvanlige med 360 graders udsigt over København, lyder det videre.

Arp-Hansen Group er i Aarhus allerede i fuld gang med at opføre et nyt Wakeup-hotelmed 315 værelser samt morgenmadsrestaurant på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade i den tidligere Aarhus Olies hovedkontor.

Wakeup-kædens hotelkoncept er baseret på relativt små, men velindrettede hotelværelser, med et basis serviceudbud i form af reception og morgenmadsservering. Hotellerne er airconditioneret og med gratis Wi-Fi til alle gæster.

I alt har Arp-Hansen 11 hoteller i København, og koncernen har planer om at udvide med flere hoteller i Aarhus.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS