AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, har overdraget nøglerne til lejere af butikker og restauranter på Lilli Gyldenkildes Torv i Horsens. Her vil 7 restauranter og butikker vil i løbet af juni åbne på torvet. Og i løbet af 2021 udvider AP Ejendomme yderligere den nye bydel med boliger og plejehjem.

Efter 2 års intensivt arbejde er den store nye bydel i Horsens, Lilli Gyldenkildes Torv, som AP Ejendomme opfører, klar til at byde velkommen til de mange handlende i Horsens-området. Nøglerne til butikkerne blev, uden forsinkelser, overdraget af entreprenøren Casa til AP Ejendomme og videre til lejerne den 30. april 2020.

I maj måned er der hektisk aktivitet på torvet, mens de mange erhvervslejere gør klar. Fra starten af juni er AP Ejendomme nemlig, helt planmæssigt, klar til at kunne åbne Lilli Gyldenkildes Torv, hvor der i alt kommer syv nye butikker og restauranter. Den første butik, der slår dørene op, er Sport 24, der åbner 4. juni. Senere i juni åbner Sunset Boulevard, Aldi, Netto, KFC, Lagkagehuset og Elgiganten på Lilli Gyldenkildes Torv.

Horsens borgmester, Peter Sørensen, ser frem til, at butikker og restauranter åbner på torvet.

HORSENS: De store projekter. Konferencen afholdes d. 17. september 2020.

- Lige siden det første spadestik til Lilli Gyldenkildes Torv blev taget for to år siden, har vi i Horsens fulgt opførelsen af torvet med stor interesse. Derfor er det også meget spændende, at torvet nu er klar til åbning for butikker, restauranter og handlende. Det er et ambitiøst projekt, som AP Ejendomme opfører og med åbningen af handelstorvet, får Horsens en række nye muligheder, som appellerer til mange forskellige, siger Peter Sørensen.

Administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, glæder sig over, at Lilli Gyldenkildes Torv nu er klar til at åbne for butikker og restauranter.

- Som investor og udlejer af Lilli Gyldenkildes Torv er vi i AP Pension meget glade for at kunne give stafetten videre til butikker og restauranter, så de kan åbne på Lilli Gyldenkildes Torv. Selvom det er lejere, hvis brancher er hårdt ramt af coronakrisen, så er der ingen af vores lejere, der ryster på hånden. De er alle sammen klar til at åbne - selvfølgelig med respekt for myndighedernes gældende retningslinjer. Den store entusiasme, som jeg møder fra lejerne, bekræfter kun, at vi har ramt helt rigtigt, siger Peter Olsson.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS