En ekstraordinær generalforsamling i MT Højgaard har valgt Anders Lindberg som nyt medlem af bestyrelsen.

En ekstraordinær generalforsamling i MT Højgaard har i dag, den 10. januar 2019, valgt Anders Lindberg som nyt medlem af bestyrelsen, idet Anders Heine Jensen udtrådte af bestyrelsen i forbindelse med sin tiltrædelse som adm. koncerndirektør i MT Højgaard. Anders Lindberg var indstillet af Højgaard Holding og Monberg & Thorsen, og han bliver næstformand for bestyrelsen samt medlem af revisionsudvalget.

Anders Lindberg er født i 1965 og er svensk statsborger. Han er Executive Vice President for EPC og QHSE i Ørsted Offshore Wind, hvor han er ansvarlig for Asset Projects in Execution og Product Line Projekter, ledelse af Engineering, Procurement, Construction og Project Management.

NB! Fredede og bevaringsværdige bygninger - regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes d. 28. maj 2019.

Anders Lindberg har ansvaret for gennemførelsen af alle projekter i Ørsted Offshore Wind globalt, og han er medlem af Ørsteds Executive Committee. Han har tidligere haft globale lederstillinger i ABB/Adtranz, det senere Bombardier. Anders Lindberg har en ingeniørbaggrund (Electrical Engineering) kombineret med en Executive MBA og er desuden medlem af bestyrelsen i det canadiske industriselskab IEC Holden.

Anders Lindberg har stor erfaring med komplekse projekter, herunder risikostyring og forståelse for værdikæden og nødvendigheden af tværgående samarbejder med mange interessenter. Han har stor teknisk forståelse kombineret med markedsforståelse og en bred ledelseserfaring, herunder praktisk erfaring med change management processer.

Bestyrelsen består herefter af følgende medlemmer:


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS