Ny byggechef i AL2bolig har blandt andet en fortid hos Kuben Management og D.A.I.

Kristina Rytter er ny byggechef i AL2bolig, hvor hun bliver en del af direktionen. Hun er uddannet arkitekt og har blandt andet en fortid som chefrådgiver hos Kuben Management, som kunstkonsulent ved Midtjyllands Kunst Center, og så har hun erfaring med bygherrerådgivning og projektudvikling fra D.A.I.

Den nye byggechef får ansvaret for en lille byggeafdeling. Byggeafdelingen har alt nybyggeri i AL2bolig og de renoveringer som godkendes i AL2boligs byggeudvalg.

Almene boliger: store projekter AARHUS. Konferencen afholdes den 10. marts 2021.

"Det betyder, at vi i løbet af efteråret afvikler vores faste og gode samarbejde med byggedirektør Ole Nielsen fra Boligselskabet Sct. Jørgen i Viborg. Ved at Kristina Rytter indgår i direktionen sikrer vi, at nybyggerier og store renoveringssager har den optimale ledelsesmæssige fokus", skriver AL2bolig.

AL2bolig er en mellemstor boligorganisation, hvis administration ligger i Tilst ved Aarhus. Geografisk dækker AL2bolig et område fra Hadsten i nord til Tranbjerg i syd og fra Hammel i vest til Hjortshøj i øst. Boligorganisationen har siden 1942 bygget 4.000 boliger.

 


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS