Agat Ejendomme kommer ud af 1. kvartal 2021/2022 med et minus på 9,5 millioner kr. mod et minus på 12 millioner kr. i samme periode året før.

Agat Ejendomme har netop offentliggjort selskabets delårsrapport for 1. kvartal 2021/22. Resultat før værdireguleringer og skat af koncernens forretningsområder, ejendomsportefølje og udvikling udgør -10,9 millioner kr.. Periodens resultat udgør -9,5 millioner kr. mod -12 millioner kr. i samme periode året før.

Det samlede resultat er negativt påvirket med 16,5 millioner kr. som en konsekvens af en tabt voldgiftssag vedrørende Strædet i Køge, fremgår det.

Jylland: FINANSIERING af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 25. august 2021.

Resultatet af ejendomsporteføljen 8,8 millioner kr., hvilket er 13,5 millioner kr. bedre end i samme periode året før.

"Udviklingen er tilfredsstillende i en periode, hvor en væsentlig del af butikkerne i centrene har været tvangslukket i størstedelen af perioden", lyder det regnskabet.

Jylland: Generationsskifte af ejendomsvirksomheder. Kurset afholdes den 14. september 2021.

Koncernens resultat i inden for udvikling er negativt og udgør -19,7 millioner kr., hvilket betegnes som utilfredsstillende.

"Bestyrelsen ønsker større ledelsesmæssigt fokus på ejendomsporteføljen, mere enkelhed og transparens, mindre kapitalbindinger og et større finansielt råderum. Dette kombineret med en historisk mang-lende profitabilitet grundet tab i større enkeltstående projekter betyder, at udvikling af nye projekter fremadrettet alene vil være i form af value-add på eksisterende aktiver eller udnyttelse og udvikling af grunde, som koncernen allerede ejer", lyder det.

Randers: De store byggeprojekter. Konferencen afholdes den 8. september 2021.

Alle selskabets projekter, der er under opførelse, er forhåndssolgt til eksterne købere og forventes at blive afleveret frem til efteråret 2022.

Selskabets balance udgør per 30. april 2021 1,47 milliarder kr., mens og egenkapitalen udgør 445 millioner kr. svarende til en soliditet på 30,3 procent.

Ledelsen forventer et koncernresultat før værdireguleringer og skat for regnskabsåret 2021/22 på mellem 0 og 10 millioner kr. for koncernens forretningsområder, ejendomsportefølje og development.

JYLLAND: TRÆ-byggeri - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 2. december 2021.

Der forventes et resultat før værdireguleringer og skat af ejendomsporteføljen på 15-20 millioner kr. og et resultat før skat af development på mellem -10 og -15 millioner kr.

I resultatforventningerne indgår, at der ikke sker yderligere nedlukninger af koncernens shopping- og outletcentre resten af året.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS