EjendomDanmark skal finde en ny frontfigur, når Jannick Nytoft i begyndelsen af 2022 takker af, idet han har landet et nyt topjob.

Efter fire år på posten og gennemførelsen af en større turnaround i organisationen skifter EjendomDanmarks administrerende direktør, Jannick Nytoft, til Horesta.

- Vi har været igennem en større transformation de seneste fire år. EjendomDanmark har flyttet sig fra at være en lidt stillestående og indadvendt medlemsorganisation til en moderne erhvervsorganisation med fokus på interessevaretagelse og medlemmer. Den bevægelse er ikke mindst Jannick ansvarlig for, og det skylder vi ham tak for, siger bestyrelsesformand i EjendomDanmark, Henrik Dahl Jeppesen.

Boom i Logistik- og industri-ejendomme - udvikling og investeringer. Konferencen afholdes den 20. april 2022.

Bestyrelsesformanden peger på, at EjendomDanmark i perioden har fået ny identitet, retning og har markeret sig konstruktivt i mediebilledet i en tid, hvor der har været mange politiske udfordringer på ejendoms- og boligområdet. Samtidig er der sat et stærkt hold af medarbejdere i huset.

Også Jannick Nytoft har været glad for perioden i EjendomDanmark.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 2. november 2021.

- Det har været spændende og en stor fornøjelse at arbejde sammen med både medarbejdere og medlemmer. Vi har sammen flyttet organisationen et nyt og bedre sted hen, og derfor synes jeg også, at det er det rigtige tidspunkt, når et superspændende tilbud samtidig dukkede op, siger Jannick Nytoft.

Jannick Nytoft bliver i EjendomDanmark til årets udgang. Arbejdet med at finde en ny administrerende direktør til EjendomDanmark sættes nu i gang.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS