Topdanmark Ejendom og EDC Projekt Poul Erik Bech indleder udlejningen af over 200 lejligheder med 2-4 værelser på den gamle Coop-grund i Odense-bydelen Østerbro.

De første af i alt 240 lejligheder i Østerlunden på den tidligere Coop-lagergrund i Østerbro-bydelen tæt på Odense centrum bliver kort efter nytår udbudt til udlejning af EDC Projekt Poul Erik Bech med indflytning fra foråret 2019. Størrelserne varierer fra 59-108 kvm fordelt på 2, 3 eller 4 værelser, og alle boliger har enten altan eller terrasse. Lejepriserne starter fra 6.100 kr. om måneden.

- Vi er glade for, at Topdanmark Ejendom har valgt os til opgaven. Der er tale om velindrettede lejligheder både til børnefamilier, par og enlige med eller uden børn og med en central beliggenhed tæt på den kommende letbane og Odense Banegård Center. Udlejningen vil især ske fra vores 2 Odense-boligbutikker på Østre Stationsvej og Hjallesevej, fra vores centrale projektafdeling i København og via vores køber-/lejerkartotek. Odense er en stor universitetsby, som vokser, og der er hele tiden mennesker fra hele landet, som enten fast eller periodevis flytter til Odense, siger Kenneth Nielsen, projektdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech.

NB! Odense investerer 24 milliarder i boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 17. januar 2019.

Kenneth Nielsen og hans kolleger har de seneste år håndteret en række andre projektopgaver med boliger, i hovedstaden for eksempel på Frederiksberg og Islands Brygge, i Sydhavnen og Ørestad samt Grønttorvet i Valby. Udlejning og indflytning i Østerlunden sker over 4 etaper i takt med byggeriet. De sidste boliger står efter planen klar i begyndelsen af 2020.

- Vi ser Odense som et godt sted at investere på vegne af vores pensionskunder. Odense har både vækst og tilflytning med potentiale for yderligere vækst. Samtidig er Østerlunden et attraktivt område tæt på centrum og med en god kommunal planlægning af forvandlingen af det gamle erhvervsområde. Vi har stor tiltro til, at EDC Projekt Poul Erik Bech kan håndtere udlejningen af boligerne, blandt andet baseret på andre store projektopgaver, som virksomheden har løst, siger Flemming Engelhardt, direktør for Topdanmark Ejendom.

Odense-borgmester Peter Rahbæk Juel udtalte, da Topdanmark Ejendom lancerede planerne i juni 2017, at byggeriet var med til ”at forvandle et forladt erhvervsområde til et blomstrende boligområde”. Desuden så han frem til, at Odense fik flere boliger, der skulle udlejes ”til helt almindelige lønmodtagere”.

Topdanmark Ejendom købte i sin tid boligprojektet af Humlebo Gruppen. Det er tegnet af Creo Arkitekter med Niras som ingeniør, mens Dansk Boligbyg står for byggeriet.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri