Tidligere partner i Polyform og nu stifter af Werk Arkitekter, Thomas Kock, har taget 3 kernemedarbejdere fra den nu lukkede tegnestue med ind i den nye virksomhed.

Indehaver og kreativ direktør i Werk, Thomas Kock, har valgt at optage 3 af Polyforms tidligere kernemedarbejdere som partnere. Det er Nikolaj Frølund Thomsen, Henrik Thomas Faurskov og Signe Hertzum.

NB! ROSKILDE investerer 25 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. september 2016.

- Jeg glæder mig over mit dygtige team og over mine 3 nye partnere, som skal hjælpe med at gøre byer i både Danmark og udlandet til et endnu bedre sted at bo, mødes, og investere i, sliger Thomas Kock.
 
Nikolaj Frølund Thomsen er ansvarlig partner for byggeri. Han er arkitekt har erfaring med projektering, projekterings- og byggeledelse. Nikolaj Frølund Thomsen står blandt andet bag flere boligbyggerier for Holgaard arkitekter, Det nye Mødecenter for Transportministeriet på Slotsholmen for Bertelsen og Scheving samt Center for Renhold hos det tidligere Polyform.

NB! Frederikssund - byudvikling og investeringer for 12 milliarder 2016-2027. Konferencen afholdes d. 5. oktober 2016.
 
Henrik Thomas Faurskov er ansvarlig partner for projektudvikling og ligeledes arkitekt. Han har mange års erfaring med projektudvikling og projektledelse og står blandt andet andet bag byudviklingen af Sorgenfri Stationsområde, Odense Havn og Grønttorvet i Valby.
 
Signe Hertzum er ansvarlig partner for landskab. Hun er uddannet landskabsarkitekt, og har mange års erfaring med projektering og projektledelse af komplekse byudviklingsopgaver, som strækker sig fra udvikling af Nordhavn, Købmagergade, Nørreport Station til Museumshaven foran Statens Museum for Kunst.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.