En 300 kvm stor villa på Østerbro er blevet solgt for 30 millioner kr. Villaen ligger i Rosenvænget-kvarteret, hvor flere af Københavns dyreste villaer ligger.

Østerbro lægger adresse til nogle af hovedstadens rigtig dyre villaer i særdeleshed anført af Rosenvænget-kvarteret, hvor årets hidtil dyreste villa i Københavns Kommune netop er blevet handlet. 30 millioner kr. er der givet, og bag købet står parret Ditte og Nicolaj Reffstrup, der måske er bedre kendt som bagmændene til modefirmaet Ganni.

Villaen på Rosenvængets Allé 43 er ifølge oplysninger fra Boliga bygget i 1867, og så breder den sig over 300 kvm fordelt på 8 værelser.

København Ø var det sted, hvor villaerne og rækkehusene sidste år gik for de højeste kvm-priser.

NB! Skolebyggeri vokser markant og i nye former. Konferencen afholdes d. 4. december 2018.

Lige knap 55.500 kr. var nemlig, hvad en gennemsnitlig én af slagsen blev solgt for i 2017, mens husene i Klampenborg, Charlottenlund og på Frederiksberg fulgte trop med kvm-priser, der ligeledes lå over 50.000 kr.

Københavns Kommunes 5 dyreste hussalg i år har alle postnummer på Østerbro, hvor det altså er Ganni-parrets, der fører an. Mens endnu en villahandel i Rosenvængets-kvarter, der gik i gennem i starten af året, indtager andenpladsen med en handelspris på 23 millioner k.

Ser man væk fra hovedstadskommunen er der dog både i de eksklusive Nordsjællands kommuner og på Frederiksberg solgt villaer for beløb over 50 millioner kr.

Se de dyrest udbudte villaer i København her.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligudvikling i Jylland