En 612 kvm stor villa i Fredericia er blevet sat til salg for 24 millioner kr. Dermed springer den ind på top 5 over de dyreste villaer udbudt til salg i Jylland lige nu.

Villaen på Slotsstien 1 i Fredericia, er sat til salg ved liebhavermægleren Lilienhoff, og med en udbudspris på 24 millioner kr. er den blandt Jyllands dyreste boliger. Det skriver Boliga.

NB! Kolding investerer 11 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 28. marts 2017.

Ejendommen er 612 kvm stor og ligger på en grund helt ned til Lillebælt med udsigt til den gamle Lillebæltsbro. Huset er også selv forsynet med en badebro. Selve ejendommen er opført i 2007 med stort fokus på at få lys ind i villaen. Det kommer blandt andet til udtryk ved en hel glasfacade mod havet og ved den 23 graders hældning mod syd, som taget er forsynet med.

- Det her er et helt utroligt hus. Vi ser sjældent noget lignende, og vi er meget spændte på at se, hvilken køber vi finder til det, siger Hans Lilienhoff, der er ejendomsmægler hos den landsdækkende liebhavermæglerkæde Lilienhoff, der netop har udbudt villaen til salg.

NB! Silkeborg investerer 14 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 14. juni 2017.

Fredericia-villaen indtager en 5. plads på listen over Jyllands dyreste villaer, blot overgået af 2 ejendomme i Silkeborg og 2 ejendomme i Bredballe ved Vejle, der er udbudt til priser mellem 34,9 og 25 millioner kr.

- Der ligger et andet hus i Silkeborg, som virkelig også er helt i toppen. Det er med i pensum på arkitektskolen, og vores fotografer er helt vilde med det - men det her er mindst lige så fantastisk, siger Hans Lilienhoff.

Med placeringen er villaen i Fredericia dog ikke bare Jyllands 5. dyreste villa og Fredericias absolut dyreste udbudte netop nu. Aldrig før har der nemlig været udbudt villaer eller indgået handler på huse i Fredericia-området til beløb i den størrelsesorden.

NB! Sønderborg investerer 13 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 29. marts 2017.

Det dyreste udbudte hus i byen kom på markedet i 2011 til en pris på 19,8 millioner kr., og den dyreste handel indgået inden for kommunegrænserne havde en værdi af 14 millioner kr., oplyser Boliga.

Boliga har kendskab til alle handler af fast ejendom tilbage til år 1992 og udbudspriser på ejendomme udbudt til salg offentligt fra år 2007.

Se villaen her.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS