Allerede nu er der solgt 86 grunde i Viborg Kommune, mens der i hele 2017 blev der solgt 82 grunde. Samtidig er der i år solgt en del flere byggegrunde i oplandsbyerne end hele sidste år.

Viborg Kommune vokser årligt med 500 indbyggere, og det kan mærkes på interessen for byggegrunde i kommunen. I 1. halvår 2018 har Viborg Kommune solgt lige så mange boliggrunde som i hele 2017.

- Det er skønt at mærke den stærkt stigende interesse for at bo i Viborg Kommune! Vi gør meget for at kunne tilbyde grunde til enhver smag – og der er noget, der tyder på, at vi rammer rigtigt, siger borgmester Ulrik Wilbek, der er blandt oplægsholderne på konferencen Viborg: De store projekter, der afholdes den 6. marts 2019.

NB! Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 6. marts 2019.

I Viborg by er der indtil nu solgt 59 boliggrunde, mens der i hele 2017 blev solgt 64 grunde. Alene Viborg By er gennem de seneste 5 år vokset med 2.360 indbyggere, mens kommunen som helhed i samme periode er vokset med 25.550 indbyggere.

På nuværende tidspunkt er der solgt 27 grunde i kommunens øvrige byer, mens der sidste år blev solgt 18 grunde. Viborg Kommune er målt på areal Danmarks næststørste kommune.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked