Scandic har ansat Vanessa Butani som ny "Director of Sustainable Business". Butani har en bred erfaring med bæredygtighedsarbejde, virksomhedsstrategi og -udvikling. Hun kommer til hotelkæden fra Electrolux og har tidligere været hos Plan International.

Venessa Butani starter hos Scandic i marts 2018, hvor hun skal stå i spidsen for hotelkædens arbejde med bæredygtighed.

- Scandic er kendt for sit arbejde med bæredygtighed og har haft stor indflydelse på hele hotelindustrien, når det kommer til at mindske miljøpåvirkningen. Jeg ser frem til at videreudvikle førerpositionen; både når det kommer til miljømæssig og social bæredygtighed, siger Vanessa Butani.

Scandic har arbejdet med en klar bæredygtighedsagenda i næsten 30 år og har været pioner i hotelbranchen, når det kommer til at mindske forbrug af vand, energi og affald. Igennem de seneste år har hotelkædens fokus været på social bæredygtighed, hvor Scandic driver og støtter inklusions- og integrationsprojekter i alle selskabets markeder.

NB! Mod BR 30 - Energikrav i kommende bygningsreglementer. Kurset afholdes d. 19. juni 2018.

- Vi er meget glade for at kunne byde Vanessa velkommen til Scandic. Bæredygtighed er integreret i alt, vi gør, og noget der ligger dybt i os. Med ansættelsen af Vanessa vil vi i endnu højere grad befæste vores position som førerende brand både i og uden for hotelbranchen, siger Even Frydenberg, administrerende direktør i Scandic.

Vanessa Butani vil få ansvaret for at fortsætte Scandics arbejde med at optimere driften og nå sine bæredygtighedsmål samt udvikle virksomhedens ambitioner på området. Dette indebærer implementeringen af en bæredygtighedspraksis i alle dele af organisationen og strategiplanlægning for de kommende år.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter