Valhal Estate’s nye luksuslejligheder ”Downtown Apartments” i Hjørring tilbydes med mulighed for fællesskab og tilvalg af ekstra services som mad til døren, rengøring, fysioterapi og frisør samt adgang til eksempelvis elbil og særlige teatertilbud.

De 34 boliger i ”Downtown Apartments” i Hjørring er klar til indflytning den 1. marts 2021, og foreløbig er 25 allerede udlejet. Tagterrassen og den ældrevenlige indretning af lejlighederne, der etableres i 3 etager selvfølgelig med elevator oven på Harald Nyborg varehuset, har gjort, at initiativtagerne trods corona forventer alt udlejet inden for den næste måneds tid.

Bag det unikke byggeprojekt står Valhal Estate med rødder i Hjørring og med mange andre ejendoms-, erhvervs- og boligprojekter i sine i alt 200 lejemål i både Hjørring og Aalborg: blandt andet den gamle Hjørring Arrest, som ejendomsudviklingsselskabet vil omdanne til højskole. Hos Valhal Estate vil man lige så gerne som at tale om de fysiske rammer fokusere på værdisættet bag.

- Boliglejere i den tredje alder er forskellige mennesker med individuelle behov. Nogen vil gerne slippe for at gøre rent. Andre gider ikke længere betale til egen bil, når de kun undtagelsesvis har behov. Det begynder jeg da selv at mærke, forklarer indehaver af Valhal Estate, Conny Lindholt.

AALBORG: De store projekter. Konferencen afholdes den 26. maj 2020.

De fleste af de 34 lejligheder i DownTown Apartments tilbydes primært i størrelserne 95-111 kvm og koster da fra 8500 kr. om måneden.

- Udover vores komfortable, ældrevenlige boliger med fleksible indretningsmuligheder og uden meget vedligehold, stiller vi samtidig også en række tilvalgsmuligheder op for vores lejere under det, som vi kalder Club Valhalla. Muligheder, som, vi fornemmer, giver mening for beboere, der er på et stadie i deres liv, hvor de ønsker og forventer lidt ekstra komfort og service. Et vigtigt kodeord er omsorg, fortæller direktør og daglig leder i Valhal Estate, Martin Verwohlt.

Når man lejer en Downtown Apartments-bolig modtager man derfor samtidig en tablet, hvor beboeren via Valhal Estates egen udviklede app i brugerfladen blandt andet kan bestille adgang til elbil eller elcykel, frisørbesøg, fysioterapi i hjemmet, levering af mad fra nogle af Hjørrings gode restauranter til døren, håndværker- eller rengøringshjælp og så videre. De nye beboere betaler kun for deres faktiske forbrug og er meget velkommen til at foreslå nye services.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND