Hør mere om udviklingen af Viva-grunden og Odense Indre Havn på konferencen "Odenses kommende investeringer" den 19. april 2023.

Odense Kommune, Odense Havn og A. Enggaard indgik i foråret 2021 en samarbejdsaftale med det formål at udarbejde en bydelsudviklingsplan for den inderste del af Odense Havn - Odense indre havn. Ved samme lejlighed har Odense Havn og A. Enggaard indgået aftale om, at A. Enggaard køber de resterende ubebyggede delområder i Odense indre havn.

Samarbejdsaftalen sætter retningen for udviklingen af hele Odense indre havn og har som mål at skabe en levende og sammenhængende bydel, med plads til både kultur, erhverv og boliger”.

Enggaard har også indgået en aftale med ejeren af den tidligere slagterigrund ved Østre Stationsvej, hvor Steen & Strøm gennem en årrække havde planer om at opføre shoppingcenteret Viva på en cirka 50.000 kvm stor grund, centralt beliggende i Odense.

Her byudvikles nu en ny grøn levevenlig bydel med boliger og erhverv, service og butikker samt mobilitetskoncept. Bydelen skal udvikles over en længere årrække i tæt samarbejde mellem A. Enggaard og med PKA som medinvestor.

Hør mere på konferencen Odenses kommende investeringer den 19. april 2023, hvor projektchef Kim Marcussen og projektudviklingschef Jonas Kirkeby Nielsen fra A. Enggaard er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS