Refshaleøen skal udvikles med plads til 15.000 nye indbyggere samt 15.000 arbejdspladser. Hør mere på konferencen "Nordhavn og Refshaleøen med nyt Ø-projekt" den 7. maj 2019.

Refshaleøen skal udvikles med plads til en helt ny bydel. Bydelen skal ifølge planen knyttes til Nordhavn, det nye kunstige ø og det øvrige København med en tunnel. Tunnelprojektets første etape Nordhavnsvejen, der går fra Helsingørmotorvejen til Svanemølle Havn er allerede gennemført og blev indviet i december 2017.

Planen er, at tunnelen føres videre under Nordhavn og ud i en Østlig Ringvej, der kan binde det overordnede vejnet sammen øst om hovedstaden og aflaste biltrafikken i centrum, samt forbedre adgangen til Københavns Havn og lufthavnen.

Hvordan vil planerne om etablering af den kunstige ø påvirke infrastrukturplanerne? Hvilken betydning vil den få for byudvikling af Refshaleøen?

Hør mere på konferencen Nordhavn og Refshaleøen med nyt Ø-projekt den 7. maj 2019, hvor Christian Herskind, administrerende direktør i Refshaleøens Ejendomsselskab, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS