Ny aftale baner vejen for et DGNB Guld-certificeret bykvarter med 250 boliger og et parkeringshus i Glostrup.

Lægernes Pension og AG Gruppen har netop indgået en joint-venture-aftale om udvikling af nyt, DGNB Guld-certificeret bykvarter på central beliggenhed i Glostrup. Projektet omhandler opførsel af mere end 250 boliger og et parkeringshus. Lokalprocessen starter omkring årsskiftet, og partnerskabet forventer at kunne gå i jorden i 2023.

Projektet udvikles på en 13.000 kvm grund, som i dag huser Glostrup Butikstorv Diget og ligger tæt på den kommende letbanestation Glostrup Hospital.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 6. september 2022.

Det er første projekt, som AG Gruppen og Lægernes Pension skal opføre i fællesskab, og AG Gruppens administrerende direktør Robin Feddern glæder sig over den nye aftale.

- Vi forventer os meget af det nye samarbejde med Lægernes Pension. Vi har fra starten oplevet en stor gensidig respekt og forståelse imellem os, og jeg er sikker på, at vi vil levere et stærkt nyt boligprojekt, siger han.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 8. februar 2022.

- Glostrup er en kommune i en rivende udvikling, som vi glæder os til at være en del af. Den kommende letbane, en generel udbygning af infrastrukturen samt udvikling af nye, spændende boligområder i kommunen vil skabe en mere sammenhængende, attraktiv og levende by og tiltrække nye beboere til kommunen. Vi glæder os meget til at komme i gang med arbejdet, udtaler han videre.

Det er RUM Arkitekter, der har udarbejdet ideoplægget til projektet. Der er lagt op til et projekt med mere end 250 boliger i varierende størrelser.

RADON - sikring, kontrol, lovkrav og udbedring. Kurset afholdes den 3. februar 2022.

- Vi har tillid til AG Gruppens store erfaring på området og har derfor valgt også at være med i udviklingsprocessen. Projektet er med til at øge den langsigtede kvalitet og holdbarhed i pensionskassens ejendomsportefølje, siger Jan Henrik Willard, chef for alternative investeringer og aktier i Lægernes Pension.

Joint venture-aftalen er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse. AG Gruppen har i processen været rådgivet af Bruun & Hjejle, mens Lægernes Pension har været rådgivet af Bech Bruun.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder