BlackRock havde oprindeligt planer om at udvide Næstved Storcenter med 19.000 kvm, men i første omgang udvides centret med 5.000 kvm. Det skal blandt andet give plads til elektronikgigant, skriver medie.

Ifølge SN.dk har BlackRock valgt at lægge en dæmper på udvidelsesplanerne for Næstved Storcenter. Udvidelse af centret vil forløbe i faser i takt med, at selskabet kender de kommende lejeres behov.

I første omgang gør man klar til at udvide med 5.000 kvm for at gøre plads til 6 butikker - herunder en restaurant samt en 2.500 kvm stor butik, som ifølge SN.dk er tiltænklt elektronikkæden Power.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

- Jeg kan bekræfte, at vi ikke ser butikskæden Power fuldt udrullet i Danmark uden Næstved. Vi går benhårdt efter Næstved, siger Jesper Boysen til SN.dk uden at afsløre, om kæden er på vej ind i Næstved Storcenter.

Blackrock købte Næstved Storcenter af Dansk Supermarked Group (nu Salling Group) i slutningen af 2017. Næstved Storcenter, som blev opført i 1986 og senere udvidet i 2001, har i dag et areal på 43.240 kvm og en detailhandelsramme på 40.000 kvm, der stort set er fuldt udnyttet. I 2018 fik BlackRock godkendt en lokalplan, der giver mulighed for udvide bebyggelsen på et 19.000 kvm stort byggefelt, hvor der kan etableres af yderligere 10.000 kvm til detailhandel. 


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens