Nybolig tager nu næste skridt på rejsen mod at blive Danmarks største ejendomsmæglerkæde. Derfor lancerer mæglerkæden nu et uddannelsesprogram, der skal udrulles i kædens 220 forretninger.

Fremover vil alle ansatte i Nybolig få mulighed for at højne deres kompetencer på diverse fagområder gennem et ambitiøst uddannelsesprogram, som Nybolig har udviklet og tilrettelagt i samarbejde med IBA Erhvervsakademi Kolding og konsulenthuset Intenz.

Og målet med den ekstra uddannelse i kæden er klart – den skal understøtte Nyboligs fortsatte vækstrejse mod at blive den største ejendomsmæglerkæde i Danmark.

- Selv i et boligmarked med rekordstor handelsaktivitet giver vi vores konkurrenter kamp til stregen på markedsandele, og det er et momentum, vi ønsker at fastholde. Derfor lancerer vi nu dette uddannelsesprogram for alle ansatte i kæden, der skal sikre, at vi i Nybolig har de bedste ejendomsmæglere i markedet. Vi skal møde kunderne der, hvor de er, og ikke nødvendigvis der hvor branchen stadig står, siger Tina Hedegaard, der er forretningsdirektør i Nybolig.

Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 4. november 2021.

Kædens ansatte kan vælge mellem uddannelsesforløb i fremvisning, kommissionering, kundefokus, ledelse i praksis og strategisk ledelse. Uddannelserne bliver udbudt i Viby og København, og deltagerne er berettiget til ECTS-pointer, hvilket bringer uddannelsen på niveau med fag på landets videregående uddannelser. Samtidig lever forløbene op til Dansk Ejendomsmæglerforenings krav om efteruddannelse.

Nybolig har desuden udviklet uddannelsesforløbet Nybolig Sales Academy – et skræddersyet tilbud til kædens unge trainees, hvor de kan lære om understøttende værktøjer, de kan bruge i deres fremtidige arbejde som ejendomsmægler.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 17. november 2021.

- Vi skal dygtiggøre os for at følge med udviklingen i markedet. Der sker mange spændende ændringer i kundernes kontakt til ejendomsmægleren i disse år, hvor blandt andet køberrådgivning vokser sig større, og hvor vi kan blive tydeligere i vores kontakt med kunderne gennem alle livets faser, siger Tina Hedegaard.

Nybolig har et aktivt mål om at blive landets største ejendomsmæglerkæde. I dag er kæden målt på markedsandele kun overgået af EDC.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland