Flere måneders bandekonflikt og 26 skyderier på Nørrebro i København, der i 3 tilfælde også har involveret tilfældige ofre uden for bandemiljøerne, skulle man tro kunne skræmme tilflyttere væk fra bydelen. Men mod alle odds er det ikke sket, oplyser Home til TV2 Lorry.

Ejendomsmægler Mogens Brask, der er indehaver af Home-butikken på Nørrebro og Home Nordvest-Emdrup, oplever trods bandeuro på Nørrebro kun stigende interesse fra boligkøberne sammenlignet med sidste år.

- Vi har 60 procent flere fremvisninger i juli måned i år, og foreløbigt for august måned er tallet 46 procent flere fremvisninger, siger Mogens Brask i TV2 Lorry.

Nogle af dem, der lige har købt bolig på Nørrebro, er parret Simon Knudsen og Mille Egholm fra Aarhus, der lige har købt en stuelejlighed i en sidegade til Mimersgade gennem Home Nørrebro. Med den nye adresse bor parret nu side om side med et af de områder, der har været hårdest ramt af bandekonflikten.

NB! Grønttorvet og Valby - byudvikling for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 25. oktober 2017.

- Selvfølgelig har vi skænket det en tanke, og vi er opmærksomme på det, men det er ikke noget, vi vil ligge søvnløse over – overhovedet, siger Simon Knudsen til TV2 Lorry.

Mogens Brask oplyser videre, at Home Nørrebro i juli har haft 31 procent færre aflysninger af fremvisninger end i samme måned sidste år og også færre afblæste fremvisninger i den første del af august.

- Så umiddelbart er der ingen tegn på, at boligkøberne får kolde fødder omkring Nørrebro og Nordvest, men situationen er selvfølgelig uholdbar, og det skal stoppes nu, ellers kan vi godt risikere faldende efterspørgsel på længere sigt, forudser den lokale Home-mægler.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland