Topdanmark overlader for første gang ejendomsservice og rengøring til eksterne hænder. Koncernens ledelse har peget på Forenede Service, der den 1. marts 2021 overtager opgaven med alt fra handymen og gartnere til rengøringsassistenter.

Topdanmark har netop underskrevet en aftale med Forenede Service. Aftalen lander i kølvandet på mange måneders research af Topdanmark, som har analyseret og vurderet, hvilke organisatoriske muligheder der har været for at sikre, at eksisterende facility service-aktiviteter i fremtiden bliver drevet på bedste vis.

- Rengøring og ejendomsservice er ikke en spidskompetence for et forsikrings- og pensionsselskab. Vi har derfor valgt at overlade ansvaret til eksterne hænder hos Forenede Service, så vi kan koncentrere os om vores kerneforretning, forklarer Brian Rothemejer Jacobsen, koncerndirektør hos Topdanmark.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 20. maj 2021.

At der følger et stort ansvar med opgaven hos Topdanmark, er der ingen tvivl om. Allerede forud for opstarten er der derfor lagt skarpe planer for, hvordan opgaven skal driftes og løftes, lyder det fra salgschef i Forenede Service, Katrine Pilebo.

- Topdanmark har udsendt et åbent udbud, hvor vi som leverandør skulle komme med vores bedste bud på en løsning. Det er der gået mange tanketimer med at finde frem til, for det er en kunde der rummer alt fra indendørs regnskovsarealer med pasning af skildpadder til fællesarealer og kontorområder der skal rengøres efter alle ordentlighedens principper, siger hun.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i Jylland

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder