Ny projektdirektør i Thylanders udviklingsteam, der blandt andet har ansvaret for at omdanne området omkring Danske Banks snart tidligere hovedsæde, kommer fra en stilling som direktør i Petter Stordalens ejendomsselskab.

Det er en erfaren mand, der fra midten af februar 2022 skal være med til at lede et af de kommende års vigtigste udviklingsprojekter i København, nemlig udviklingen af Danske Banks ikoniske hovedsæde og de omkringliggende ejendomme i området mellem Kgs. Nytorv og Bremerholm.

Det historiske bygningskompleks skal, når Danske Bank indenfor de kommende år flytter til sit nye hovedsæde, med dygtighed, kreativitet og respekt for de historiske bygningsværdier transformeres fra et lukket bankområde til et attraktivt og inkluderende byområde der med butikker, hotel, kontorer og restauranter af høj kvalitet, bliver en naturlig forlængelse af Kongens Nytorv, Strøget og det gode liv i den indre by.

Udvikling af nedslidte ejendomme og konvertering til nye formål. Konferencen afholdes den 4. oktober 2022.

I den forbindelse er Henrik Qvist Jensen er ansat som projektdirektør. Han kommer fra en stilling som direktør i ejendomsselskab Strawberry Properties, hvor han blandt andet har stået i spidsen for opførelsen af det præmierede Hotel Villa i København.

- Vi er meget glade for at få Henrik om bord i Thylander. Han kommer med unikke kompetencer og erfaringer for hvorledes man respektfuldt udvikler gamle bygninger og skaber attraktive bymiljøer af international klasse, og sammen ansættelsen af arkitekt Rasmus Tøgern sidste år har vi nu med det bedst tænkelige team til at foresætte det videre udviklingsarbejde, udtaler Frederik Wiidau, udviklingsdirektør i Thylander.

Nordhavn - udviklingsplaner, Nordhavnstunnel, Lynette-øen og Refshaleøen. Konferencen afholdes den 2. marts 2022.

Henrik Qvist Jensen er uddannet ingeniør og har forud for sine knap 5 som direktør for den kendte hotelmand Petter Stordalens ejendomsselskab Strawberry Properties været senior projektchef i Carlsberg byen og projektchef i Rambøll.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af Thylanders stærke udviklingsteam og være med til at udvikle Holmens Kanal området, hvor potentialet er så stort, at jeg må knibe mig selv i armen over at få lov til at være med på den rejse. Det er et område som fortjener at få liv og blive åbnet op til glæde for københavnerne og andre, siger Henrik Qvist Jensen.

Sådan udvikles fredede boliger og erhverv. Konferencen afholdes den 1. juni 2022.

- Vi ser forsat på at forstærke teamet yderligere det kommende år, specielt med kompetencer indenfor space planning og bæredygtighed, da vi har en spændende udfordring i at få både æstetik og funktion til at gå op i en højere enhed, når man arbejder med fredede bygninger og kulturarv, afslutter Frederik Wiidau.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS