Ejendomskoncernen Thylanders nye ESG Manager Christian Haaber Westergaard Nielsen er i dag tiltrådt sit nye job, hvor han skal sikre, at Thylanders eksisterende fokus på bæredygtighed i endnu højere grad kan styrkes og dokumenteres.

Managing Partner i Thylander Kristian Krogh forklarer, at der gennem de seneste år er kommet et stadig større fokus på, at hele selskabets ageren - uanset om det er ejendomsdrift, nybyggeri eller renovering - skal ske på en måde, som lever op til de højeste standarder inden for bæredygtighed.

- Derfor er vi også utroligt glade for, at vi nu kan styrke dette arbejde med ansættelsen af Christian Haaber Westergaard Nielsen, der kommer fra en tilsvarende stilling hos NREP. Vi kommer til i de kommende måneder både internt og eksternt at sætte endnu mere fokus på det samfundsansvar, der følger med at være en af Danmarks ledende aktører på ejendomsmarkedet, siger Kristian Krogh.

Han understreger, at det hele vejen rundt er afgørende, at ESG-agendaen kommer i spil.

Sådan bliver moms og ny skat for ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 15. september 2022.

- Uanset om det handler om at tiltrække investorer, lejere eller ansatte, så spiller det en afgørende rolle, at man som virksomhed kan dokumentere, at man er med til at skubbe udviklingen i den rigtige retning. Der skal arbejdes og afrapporteres på alle parametre i den sammenhæng. Vi er meget glade for, at vi nu har fået Christian Haaber Westergaard Nielsen i spidsen for dette arbejde, siger Kristian Krogh.

Christian Haaber Westergaard Nielsen ser frem til at komme i gang med arbejdet hos Thylander.

- Som datadrevet økonom ser jeg det som en stor styrke at kunne indsamle og bearbejde data, så vi hele tiden kan se, hvor vi kan forbedre os, og at vi samtidig kan dokumentere for vores omverden, at vi tager ESG-agendaen alvorligt og bidrager til at øge indsatsen for mere bæredygtighed inden for ejendomssektoren, siger Christian Haaber Westergaard Nielsen.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS