Det ekspansive mæglerfirma udvider partnerkredsen med Thomas Wenzell Olesen, der i 2017 blev ansat som direktør.

Knap 1 år efter sin tiltræden i foråret 2017 som direktør i Lintrup & Norgart er Thomas Wenzell Olesen indtrådt i kredsen af partnere i den københavnske mæglervirksomhed på Jens Kofods Gade.

Thomas Wenzell Olesen kom til Lintrup & Norgart efter 4 år som landechef i ejendomsselskabet Norrporten/Castellum. Tidligere har han blandt andet været i ejendomsselskabet Valad, hos mæglerfirmaet Colliers, i Danske Bank samt i Slots- og Ejendomsstyrelsen. Thomas Wenzell Olesen er uddannet cand.polit. og afsluttede i 2017 som den første i Norden en 2-årig leder- og ejendomsuddannelse på Harvard University i USA.

NB! Køge: De store projekter. Konferencen afholdes d. 12. april 2018.

- Vi var utroligt glade, da Thomas Wenzell med sin solide baggrund og sit netværk i ejendomsbranchen blev en del af virksomheden sidste år. Han har siden været med til at fortsætte og udbygge den kraftige vækst, Lintrup & Norgart har oplevet de senere år, ikke mindst inden for investeringsejendomme, og det har været naturligt at inddrage Thomas Wenzell i kredsen af partnere, siger administrerende direktør og partner Stig Lintrup.

- Allerede ved min tiltrædelse så jeg et stærkt potentiale for Lintrup & Norgart, og jeg glæder mig til som partner i endnu højere grad at kunne bidrage til at udvikle virksomheden yderligere med de kompetencer, jeg har, siger Thomas Wenzell Olesen.

NB! Butiks-lejeloven. Kurset afholdes d. 17. maj 2018.

Lintrup & Norgart er siden etableringen i 2005 blevet en af hovedstadens førende erhvervsmæglere. Blandt opgaverne i 2017 var salget af en stor portefølje af ejendomme for M. Goldschmidt Holding, et forløb, som Thomas Wenzell Olesen bidrog aktivt til – og en af årets største ejendomshandler i hovedstaden.

Partnerkredsen i Lintrup & Norgart består nu af Stig Lintrup, Jesper Norgart, Susan Hellner Lintrup, Peter Back, som kom til firmaet i sommeren 2016 og blev partner året efter – og altså af Thomas Wenzell Olesen. Direktionen består uændret af Stig Lintrup og Thomas Wenzell Olesen.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse