Transformation bliver et nyt kerneområde hos AART Architects. Det sker med ansættelsen af Mikkel Seier Christoffersen, der indtræder som associeret partner og leder af virksomhedens nyetablerede team med speciale i at renovere eksisterende bygninger og transformere dem til nye formål.

AART Architects står allerede bag flere markante transformationer af eksisterende bygninger og bymiljøer - fra Universitetsbyen i Aarhus til Kulturværftet i Helsingør og Multikulturhuset i Sønderborg. Sidstnævnte er tilmed nomineret til Renoverprisen 2018, der bliver uddelt til september og hædrer årets bedste renovering i Danmark.

- Transformation har altid været en integreret del af vores rådgivning - og vel at mærke med en forkærlighed det nordiske håndværk, hvor gennemarbejdede detaljer og klassiske materialer spiller smukt sammen med omgivelserne og de mennesker, det hele handler om. Vi ser det derfor som en naturlig udvikling at etablere transformation som et specialiseret kerneområde i vores rådgivning, udtaler Anders Tyrrestrup, partner og kreativ direktør i AART Architects.

NB! Renovering og udvikling af fredede og bevaringsværdige bygninger. Kurset afholdes d. 30. oktober 2018.

Mikkel Seier Christoffersen træder ind i AART Architects som teamleder for transformation. Som arkitekt, tømrer og bygningskonstruktør kommer han med stor erfaring inden for alment boligbyggeri, og han føjer således nye perspektiver til virksomhedens rådgivning, når det gælder transfomation. En rådgivning, som kommer til at spænde fra bevaring af kulturbærende værdier til forvandling af eksisterende bygninger og bymiljøer.

- Jeg ser frem til at blive en del af AART og ser en stor styrke i den spændvidde, vi fremadrettet tilbyder bygherrer. For med vores brede erfaringsgrundlag kan vi skabe nye muligheder på tværs af skala og sektorer. Vi kan tilbyde en almen forståelse og specialiseret faglig forankring, som vi kan løfte ind i enhver opgave - og altid med et team af kompetente nøglemedarbejdere, udtaler Mikkel Seier Christoffersen.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS