Et tæt samarbejde mellem de 2 erhvervsmæglerforretninger Nybolig Erhverv Odense og Nybolig Erhverv Trekantområdet gør, at M7 fik Platinvej 13 i Kolding med i den nye fond M7 European Real Estate Investment Partners IV (M7 EREIP). Handlen er blot én ud af en større portefølje af ejendomme, som fonden har erhvervet.

M7 har allerede investeret i Danmark, Tyskland, Holland og Finland, og nu er investeringsejendommen på Platinvej 13 også en del af investeringsporteføljen. På trods af, at markedsområderne er geografisk opdelt mellem de 2 erhvervsmæglerforretninger i henholdsvis Odense og Trekantområdet, er samarbejdet forretningerne imellem en vigtig styrke i hverdagen, forklarer direktør Bent S. Jensen fra Nybolig Erhverv Odense.

- Vi er en del af en landsdækkende kæde med 24 forretninger i hele landet, som vi har et godt og kompetent samarbejde med. Nok sidder vi til daglig i hver vores markedsområde, men vores stærke samarbejde med de andre forretninger rundt om i landet er en stor styrke for de kunder, som vi er rådgivere for, siger han.

Platinvej 13 i Kolding er én ud af 10 industri- og logistikejendomme til en samlet værdi af 520 millioner kr., der er blevet solgt til M7 Real Estate. Fællesnævneren for alle ejendommene i henholdsvis Storkøbenhavn, på Fyn og i Trekantområdet er, at de alle er strategisk velbeliggende nær motorvejsnettet.

NB! Vejle investerer 11 millarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. juni 2018.

Ejendommen på Platinvej 13 er beliggende i et veletableret erhvervsområde i Kolding og andrager et etageareal på 11.355 kvm beliggende på en 34.418 kvm stor grund. Ejendommens eneste, men meget solide lejer er Novodan ApS – en særdeles velkonsolideret virksomhed, der er bundet af en lejekontrakt med 10 års uopsigelighed.

Indehaver og DiplomValuar Morten Rasmussen fra Nybolig Erhverv Odense har i forbindelse med handlen arbejdet tæt sammen med indehaver Peter Bauer Mols fra Nybolig Erhverv Trekantområdet. Ifølge Morten Rasmussen fra Nybolig Erhverv Odense har det været et rigtig godt og positivt forløb.

- Handlen er gået gnidningsløst og meget hurtigt. Nybolig Erhverv Trekantområdet havde en forhandling med M7 om flere ejendomme, involveret i handlen, og Platinvej 13 passede godt ind i den sammenhæng. Vi har styret forløbet for sælger, og der har undervejs blot været mindre forhold, som parterne har fået løst på meget kort tid, siger han.

Det seneste år har de 2 erhvervsmæglere i henholdsvis Odense og Trekantområdet mærket en stigende interesse fra store danske og udenlandske virksomheder og investorer. Det er især de gode centrale placeringer i landet samt det høje afkast, i forhold til København og Aarhus, der gør Odense og Trekantområdet interessant. Ifølge indehaver af Nybolig Erhverv Trekantområdet Peter Bauer Mols giver et samarbejde på tværs derfor også rigtig god mening.

- Vi har været glade for samarbejdet med Nybolig Erhverv Odense. Vores lokale repræsentation kombineret med vores landsdækkende samarbejde på tværs af afdelingerne er en styrke, når der sker samlede handler på tværs af landet. Sammen står vi stærkere, og sammen kan vi tilbyde danske og internationale investorer de bedste investeringsejendomme og rådgivning på markedet, udtaler Peter Bauer Mols.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens