Tidligere ansat vender tilbage til Sweco, hvor han skal lede lede byggeriforretningensknap 300 medarbejdere med øget fokus på blandt andet integreret rådgivning og tværfagligesamarbejder.

Sweco har udnævnt Lars Bork Hansen direktør for Byggeri i Sweco Danmark. Lars Bork Hansen er ikke et ukendt ansigt i Sweco, hvor han tidligere har været ansat, skriver ingeniør- og arkitektvirksomheden i en pressemeddelelse.

Han har sin første arbejdsdag i dag, den 3. februar 2020. Lars Bork Hansen er hentet fra entreprenørvirksomheden MT Højgaard, hvor han kommer fra en stilling som Vice President med ansvar for divisionen Design & Engineering og Virtual Design & Construction.

TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes d. 16. april 2020.

- Lars kommer med omfattende erfaring inden for blandt andet samarbejdet mellem arkitekter og ingeniører samt digitalisering, hvilket er 2 strategiske vækstområder for Sweco. Lars brænder for at udvikle et nært samarbejde med kunder og samarbejdspartnere og derigennem bidrage til vores organiske vækst og vores markedsposition indenfor byggeri, udtaler administrerende i Sweco Danmark, Dariush Rezai.

Lars Bork Hansen er ikke et ukendt ansigt i Sweco. Fra 2000-2015 var han ansat som afdelingsdirektør med ansvaret for Design Sjælland i Carl Bro/Grontmij, som senere skiftede navn til Sweco.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til Sweco. De sidste 5 år har for mig handlet om at optimere og digitalisere processer med henblik på at skabe det optimale for entreprenøren og bygherrerne - 2 store kundegrupper i Sweco. Jeg ser frem til at bringe min viden i spil i en virksomhed, som tilmed er frontløbere inden for integreret rådgivning, siger Lars Bork Hansen, som i flere år har arbejdet med området "architectural engineering".

Frederiksberg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 6. oktober 2020.

- Jeg kommer tilbage til en virksomhed, hvor vi siden sidst har fået en ny, stærk ejer, som ved, hvad de vil. Der er et endnu større fokus på markedet, og på at være tæt på kunderne, hvilket er meget i tråd med min måde at arbejde på. Det er de stærke relationer, vi lever af, og jeg ser frem til at bringe min viden i spil og konvertere de relationer til konkrete opgaver, afslutter Lars.

Lars Bork Hansen tiltrådte stillingen som direktør for Byggeri den 1. februar 2020, hvor han bliver direktør for knap 300 medarbejdere.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS