Britt Kielstrup Hansen blev den 1. september 2016 udnævnt til divisionsdirektør for Planning & Design (P&D) i Sweco Danmark og indgår dermed nu i landeledelsen. Som led i divisionens vækststrategi er Martin Kjær udpeget til regionsdirektør for Vestdanmark, ligesom der er hentet 3 branchekendte profiler ind. Endeligt startede Torsten Esbjørn den 1. september 2016 som markedsdirektør i P&D

Sweco Danmark har styrket ledelsen med 6 nye profiler. Martin Kjær er nyudnævnt regionsdirektør for P&D i Vestdanmark og bliver chef for de 3 nye Sweco-ledere. P&D i Sweco Danmark beskæftiger sig med alle facetter af ingeniørarbejde inden for byggeri.

- Vi har et erklæret mål om, at vi skal være i stand til at tiltrække de bedste medarbejdere, og at vi er anerkendt som det bedste sted at arbejde i branchen. Ansættelsen af vores 3 nye ledere - som er tunge profiler fra branchen - synes jeg tydeliggør, at vi er på rette vej, og at vores strategi fungerer, siger Martin Kjær.

NB! Jylland: Rådgivers honorering og erstatningsansvar. Seminaret afholdes d. 22. marts 2017.

De 3 tunge profiler, Martin Kjær henviser til, er henholdsvis Jens Christian Olesen, der kommer fra en stilling som regionschef i Cowi, Peter Andersen, der har en fortid som leder hos blandt andre Skanska og Hoffmann samt Per Svop, der senest har været projektchef i Rambøll.

Jens Christian Olesen skal i en nyoprettet stilling som afdelingsleder stå i spidsen for P&Ds kontorer i Aalborg og Viborg, og Peter Andersen, ligeledes i en nyoprettet funktion, skal lede P&Ds kontorer i Kolding og Odense. Per Svop, der kom til Sweco i oktober 2016 som projektchef, er samtidig udnævnt til gruppeleder i P&D Odense.

- Med denne nye ansvarsfordeling er jeg sikker på, at vi kan vækste P&Ds forretning i Jylland og på Fyn samtidig med, at vi styrker vores lokale ledelse. Derudover er jeg stolt over, at vi har kunnet tiltrække så stærke profiler som Jens Christian, Peter og Per, som alle nyder stor anerkendelse i branchen, siger Britt Kielstrup Hansen, der i øvrigt selv er den første kvindelige repræsentant i Sweco Danmarks landeledelse.

NB! Rådgivers honorering og erstatningsansvar. Seminaret afholdes d. 19. april 2017.

- Jens Christian, Peter og Per er erfarne og yderst kompetente samtidig med, at de er stærke til at opbygge kunderelationer, så de er et perfekt match til Swecos ambition om at være den mest tilgængelige og engagerede partner med anerkendt ekspertise, slutter Britt Kielstrup Hansen.

Som et yderligere led i at skabe øget fokus på kunderne og markedet, startede Torsten Esbjørn den 1. september 2016 som markedsdirektør i P&D, hvor han har til opgave at styrke P&Ds markedsposition og synliggøre værdiskabelsen for kunden. Torsten Esbjørn har senest bestridt en række stillinger hos Rambøll med fokus på forretningsudvikling og kundeansvar.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter