Den nye økonomidirektør kommer fra en stilling som divisionsdirektør i Sweco Danmark og har igennem snart 20 år bestredet en række forskellige ledende roller i virksomheden.

Jeppe Allert Madsen tiltræder som økonomidirektør og bliver dermed del af direktionen i Sweco Danmark. 38-årige Jeppe Allert Madsen har siden 2004 haft sin gang i virksomheden, hvor han startede som regnskabselev i det daværende Carl Bro.

Siden har han bestredet en lang række poster i Sweco Danmark, hvilket har bragt ham rundt i størstedelen af forretningen inden for såvel det finansielle som ledelsesmæssige. I starten som Finance Manager, og siden som afdelingschef, afdelingsdirektør og divisionsdirektør i blandt andet Byggeri, Vand, Energi & Miljø samt International og senest som direktør for Intelligent Society.

Byudvikling på havne - best practice. Konferencen afholdes den 24. maj 2022.

Jeppe Allert Madsen overtager stillingen fra Steen Steensen, som efter eget ønske stopper i Sweco Danmark for at tiltræde som direktør i en familieejet virksomhed på Vestsjælland.

- Med Jeppe Allert Madsen får vi i Sweco Danmark en CFO med en solid finansiel baggrund kombineret med en dyb og omfattende forretningsforståelse, som udgør et stort aktiv i vores vækstrejse. Herudover har Jeppe gennem sine knap 20 år i virksomheden et indgående og bredt kendskab til vores virksomhed og kultur. I samme moment ønsker jeg at takke Steen Steensen for sin store indsats og rolle i den positive udvikling, som vi har været igennem de seneste 5 år, siger Dariush Rezai, CEO i Sweco Danmark.

Udvikling af nedslidte ejendomme og konvertering til nye formål. Konferencen afholdes den 4. oktober 2022.

Jeppe Allert Madsen er økonom med en HD og en MBA fra CBS og blev allerede som 34-årig en del af landeledelsen i Sweco Danmark. I de seneste 3 år han haft det overordnede ansvar for Swecos teknologi-, drift- og asset management-forretninger samt Swecos internationale aktiviteter, men nu vender han altså tilbage til sin oprindelige faglighed.

- Sweco er inde i en særdeles positiv udvikling, hvor vi vokser organisk og akkvisitivt og har evnet at løfte indtjeningen til et markedsledende niveau. Jeg er overbevist om, at vi har forudsætningerne for at fortsætte den positive udvikling og ser på et personligt plan frem til at bidrage til at opnå vores ambitiøse mål for fremtiden, siger Jeppe Allert Madsen.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032