Den danske SaaS startup-virksomhed Frame har netop lukket en fundingrunde – denne gang med en svensk investor i ejerkredsen.

Et nyt partnerskab har set dagens lys. Frame, en digital platform til bæredygtighedsledelse, har fået sin første udenlandske investor i hus. Det er svenske VNTRS, der har sagt ja til at indgå som Sweat Equity investor i den nyligt afsluttede fundingrunde, der også inkluderer danske investorer.

- Vi ser Frame som det første vigtige skridt ind på det danske PropTech marked. Når vi vælger at investere, er det ikke kun produktet, der er afgørende. For os er det lige så vigtigt - eller næsten vigtigere - at det er det rigtige team, udtaler Head of Growth og partner i VNTRS, Mikaela Pedersen.

Opgradering og optimering af ejendomme. Konferencen afholdes den 7. marts 2022.

Frame er grundlagt af civilingeniør Jesper Ring og arkitekt Asger Juul. Frame er en innovativ digital platform, til at lede, designe, dokumentere og certificere bæredygtigheden i byggeriet fra start til slut.

- Vi har set et stort markedspotentiale i eksisterende bygninger, og det er det denne runde er designet til. Vi er glade for, at investorerne vil hjælpe os med at hæve bæredygtighedsniveauet ikke kun i nye men også i eksisterende bygninger. De nye investorer er sammensat til at kunne hjælpe med at gøre den største forskel i ejendomsbranchen i dag. Det kan vi gøre ved at udvide vores fokus til også at omfatte eksisterende bygninger og gøre dem mere livscyklusorienteret. Ikke kun i design – men også i brugsfasen, udtaler Frames administrerende direktør, Jesper Ring.

Sydhavn: De store projekter. Konferencen afholdes den 8. marts 2023.

Amanda Enocksson Gyllenberg, CBDO og partner i VNTRS fortæller, at det har været svært at finde den rigtige virksomhed, som deres første investering i Danmark. Den svenske og danske virksomhedskultur er langt mere forskellig, end man umiddelbart skulle tro

- Vi skal ærligt indrømme, at det har været en stor beslutning for os at gå ind i Danmark, men vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde, udtaler hun.

VNTRS ser dog frem til at bygge bro mellem de to kulturer og forventer, at samarbejdet og investeringen i Frame vil være med til at give dem erfaring og indsigt i det danske PropTech marked og dermed være startskuddet til flere danske investeringer.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked