Det svenske børsnoterede ejendomsselskab K-Fastigheter har købt og skal udleje boliger i Høje Taastrup. Propstep skal varetage udlejningen.

Gunstige forhold og potientiale på det danske boligmarked har givet svenskerne blod på tanden. K-Fastigheter har udvidet sin ejendomsporteføje i Danmark og dette sker i første omgang med et lejeprojekt i Høje Taastrup og senere på i året i Vallensbæk. Begge projekter bliver varetaget og udlejet af Propstep, som ser en god synergi i et dansk/svensk samarbejde.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 8. februar 2022.

- Vores mål med Propstep er at give danske lejere de bedste oplevelser af at leje en bolig og når K-Fastigheter kommer med nogle gode produkter/ejendomme, så synes jeg synegien er i top. Svenskere er generelt meget langt fremme inden for tech vs i Danmark og jeg tror at vores kombination af at være både en platform med en kritisk masse af lejere og et mandskab, som kender lejemarkedet fra A til Å har gjort, at vi har fået et rigtig godt samarbejde op at køre. De forstår vores vision og vi forstår deres, udtaler Rasmus Brohl, der er medstifter af Propstep.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

- Vi har store forventninger til vores projekt i Danmark og ikke mindst samarbejdet med Propstep. For os er det yderst vigtigt, at vores forvaltning og udlejning bliver en succes fra start og det har vi fuld tillid til, at Propstep kan levere på, supplerer Jacob Karlsson, administrerende direktør i K-Fastigheter.

Projektet på Skjeberg Allé består af 36 boliger, fordelt på 12 rækkehuse i 2 plan på 112 kvm samt 24 lejligheder på 90 kvm. K-Fastigheter købte i sommeren 2020 det 3.600 kvm store boligprojekt for 110 millioner kr. af Borohus.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.