Den svenske gulvfabrikant Bjelin har en kraftig vækststrategi og udvider igen salgsorganisationen med henblik på en salgsstrategi rettet mod arkitekter og professionelle kunder.

Den svenske gulvfabrikant Bjelin har ansat Peter Bøje Olsen som ny Key Account Manager. Peter Bøje Olsen har mange års erfaring i gulvbranchen og har tidligere bestridt lignende stillinger hos Tarkett, Rockfon og senest hos Hørning Parket.

Nordhavn - udviklingsplaner, Nordhavnstunnel, Lynette-øen og Refshaleøen. Konferencen afholdes den 2. marts 2022.

Ansættelsen er en del af Bjelins salgsstrategi rettet mod arkitekter og professionelle kunder, og som projektkonsulent vil Peter Bøje Olsen være en meget vigtig del af introduktionen af Bjelins produktsortiment på det danske projektmarked.

- Jeg er meget glad for at byde Peter velkommen til Bjelin Danmark, han vil bidrage med stor professionalisme og teknisk knowhow samt solid brancheerfaring og et unikt netværk af potentielle kunder og partnere. Peters interesse for vores innovative gulvprodukter samt hans generelle positive ånd vil bidrage til vores internationale ekspansion og overordnede mål om at blive verdens største og mest bæredygtige gulvfirma, siger landechef hos Bjelin Danmark, Henrik Ottesen.

Nordkysten: Investeringer og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 14. oktober 2021.

Succesen for Bjelins trægulvsprodukter er baseret på intelligent automatiseret produktion og grøn innovation, hvor træaffald fra produktionen af gulvbelægninger bruges til at fremstille nye gulve.

Bjelin investerer desuden massivt i automatiseret fremstilling af trægulve kombineret med grøn innovation, både i Sverige og i Kroatien. I øjeblikket er Bjelin i gang med at bygge verdens største gulvfabrik til trægulve i Kroatien, som forventes at være online i 2023.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS