Et udviklingsprojekt skal skabe ny viden og opsamle erfaring fra praksis om anvendelsen af strategiske partnerskaber i en almen kontekst. Hør mere på konferencen "Strategiske partnerskaber" den 11. november 2021

I 2018 igangsatte fsb og KAB som de første almene bygherrer arbejdet med udbud af strategiske partnerskaber, der begge blev etableret i foråret 2019. Efter godt 1,5 år igangsættes i 2020 et fælles udviklingsprojekt, hvis formål det er at skabe ny viden og opsamle erfaring fra praksis om anvendelsen af strategiske partnerskaber i en almen kontekst.

De 2 partnerskaber, der udgør rygraden i udviklingsprojektet er: &os bestående af KAB, Enemærke & Petersen, Kant Arkitekter, JJW Arkitekter, SLA, Oluf Jørgensen, Norconsult og Rekommanderet.

Porteføljen af byggesager forventes at løbe op i 6 milliarder kr. og vil være en kombination af renovering og nybyg. fsb HJEM bestående af fsb, Cowi, NCC, Rubow arkitekter og Smith Innovation.

Porteføljen af byggesager forventes at løbe op i 3 milliarder kr. og vil primært omhandle renovering af eksisterende boligafdelinger.

Hør mere på konferencen Strategiske partnerskaber den 11. november 2021, hvor Mie Wittenburg, projektleder fra Smith Innovation, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.