De dyreste villaer, der er solgt i Danmark i 2014, ligger på den del af Strandvejen, der ligger i Klampenborg. De 6 villaer, der indtil videre er solgt på vejen i 2014, kostede i gennemsnit 10 millioner kr.

Villaerne på Strandvejen sælges for større summer end noget andet sted i Danmark. De 6 villaer, der indtil videre er solgt på den del af Strandvejen, der ligger i Klampenborg i 2014, gik gennemsnitligt for 10 millioner kr. Det viser en opgørelsen fra Boligsiden.dk.

På 2. pladsen ligger Gl. Strandvej i Humlebæk. Her er der i 2014 handlet 8 villaer for gennemsnitligt 8,2 millioner kr. På Strandvejen i Charlottenlund er villaerne i gennemsnit blevet solgt for 7,6 millioner kr.,  mens Strandvejen i Snekkersten sætter sig på 4. pladsen med en gennemsnitspris 6 millioner kr.

NB! Byens Ejendom afholder konferencen: Korrekt vurdering af ejendomme - de bedste metoder. Konferencen afholdes d. 18. september 2014.

- Strandvejen scorer højt på de parametre, der trækker huspriserne op, nemlig beliggenheden tæt på både strand, skov og by. Men Strandvejen i Snekkersten gør sig for eksempel bemærket ved at ligge i Helsingør Kommune, der i juli måned blot var nr. 20 over Danmarks dyreste kommuner. Kommunen er altså langt fra den dyreste, men Strandvejen trækker gennemsnittet op og har placeret Helsingør kommune på en 4. plads på listen”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Frederiksborgvej, der løber parallelt med Roskilde Fjord, rykker ind på 5. pladsen over landets dyreste villaveje med en gennemsnitspris på 5,3 millioner kr. Vejen er den eneste på listen, der ikke ligger i Nordsjælland eller i hovedstadsområdet.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter